Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Аух, то би била већ права фешта !
И ја бих дао завршну реч:
http://vukajlija.com/hetero/50790
Omiljenovao još od pre! Genijalno! U ODABRANE!
Ja sam previše glup i retardiran da bih shvatio umetničku vrednost defke. Verovatno sam i gej.
@buttinacookiejar
Gej je okej. I hetero je u redu.
Nisi me razumeo. Bilo bi smešno da zapravo nije tako. Ovako, ironija bledi...
Ima ih i oba su besna sto nije bilo parade.
Ma Crna Gora je leglo gejeva...
Prave se da jebu ruskinje al' zna se šta rade tamo u brdima...
Evo da ja kažem par komada. Imao sam i strejt i gej drugove, ali ovi drugi mi se ne sviđaju jer drukaju mnogo. Evo primer, pokažem mu sliku neke devojke sa fejza, on to mojoj ribi sutradan odruka. Ali zanimljivi su nekako, smešni u pm. Jedan gej iz NS kod kog smo slavili Novu Godinu, dovezao kralj kolica iz Maxija na 5. sprat i spavao u njima! :D Treba ih imati kao društvo jer su talentovani često, imaju ukusa pizda im materina, ali da im poveriš neku stvar, to ne.
Čudno:)
S obzirom da ih samo ja znam tri:)))
Nužda zakon menja.
Nije valjda djed Ognjen jos ziv? Aleluja!
http://www.youtube.com/watch?v=dZgf4N6_7wE
Геј је тотално океј и потпуно подржавам све припаднике ЛГБТ популације у њиховој борби за сва права која имају хетеросексуалне особе...
Ne podržavam ih ali ako im je to životna želja, nek izvole, samo da se ne kurče time.
Pa Džimi, nije ista tema ova i ova što si je upravo zaključao. Preko veze forsiraš svoju temu.
Džimi, zašto zaključavaš dečko?
Не форсирам. Реално, сморило је више то око гејства, коме се јебе више, аман? :) А мислим да се на овој теми већ водила дискусија о томе 'да ли си Србин ако си педер', штагод.
To je L0L otvorio, ali realno je ubernebulozno pitanje.
Шта се онда буниш око затварања? Оћеш бана, дечко? А? А? А?