Romi: Društveni paraziti ili samo stereotip?

1. sad sam izdaleka pročitao naslov teme kao "Reme: Društveni parazit ili samo stereotip" xD

2. Haha, pa imala bi smisla tema ta xd

3. Joj majku im parazitsku

"SRPSKE VUKOVCE UGROŽAVAJU ROMSKA DECA" Rasističkim tvitom izazvala buru a posredi je ustvari pozitivna mera države http://www.blic.rs/5qx20l9

Jos nasa LDP govna napadose devojku da je fasista. Zemlja debila.

4. Potpuno pogrešan pristup u rešavanju problema ciganije.

5. Pa neka, to je dobro, prvi koji izvisi za mjesto negde zbog jebene cigančine će sutra otići u Njemačku i biće mu dobro, Srbija im čini uslugu zapravo, tjera ih od sebe, kuda bolje jbt?

6. A mater im jebem za ovo pljuvanje po bilo čemu što se kosi sa njihovom DEMOKRATIJOM

Pa zar se ne sme čuti i drugo mišljenje u toj pišljivoj demokratiji, ne ne, mi ćemo demokratski da nešto guramo, a vi demokratski ćutite ili budite oslovljeni kao necivilizovani varvari ako se protivite demokratskim potezima, serem im se u liberalnost njihovu

7. Bas to Aco, mamu im jebem onu pokondirenu. A mogu da se kladim da 70 posto bar tih sto pljuju isto misle samo jedu kurca da deluju tolerantni

8. Koga boli kurac srednja skola alo bas ce izgurati nekoga. dokona govna tviteraska

9. Ja znam jednog cigana što je osekao sebi ceo palac na desnoj ruci jer je dobio zanokticu... kaže nije ga mnogo bolelo kad ga oseko, više nije mogao da izdrži i mislio čovek da je rak... Kaže sekirče i pap!
    A da je smrdeo, smrdeo je...
    Nije me čudilo to... osecaju sami sebi i ruke i noge samo da ne rade....

10. Ako ih pustimo cigani će evoluirati za milion godina u humanuide bez ruku i nogu, kurcem će skupljati situ na ulici... zapamtite ove moje reči...

11. друштвени паразити

12. стевчо извини али арбајт махт фрај

13. Stevčo je poseban on je evoluirao on ti je mutant sa super moćima... da je žensko pario bih se sa njim.... on što bi ispalo od takvog ukrštanja bi bio super genije koji čita misli kao profesor X i uz to vadi korenje ili to ili neki nekršteni abomination....jbg, to nikad nećemo saznati pošto je muško.

14. Ko je dozvolio da "pršljen manje" zamre?!

15. Stanamsedogadja našao sam ti arheologa da ispita onu tezu za crnce

16. Циганчине су дефинитивно то прво гдје год били

17. Cigani su realno ako ne problem br 1,barem u top 5 ove drzave. I to ne samo Srbije, vec i Rumunije, Italije itd