Банован/а си 16

1. Banovana si jer mi ne dajes povoda da te banujem!

2. Банован си због плажења на теми :)

3. Banovana si jer-ko se to plezi,a ja ne primetih?
    Banovan si jer moram da budem "banljivija"! :)))

4. Banovani ste jer ste sve u sustini zenske,ja sam muskarac!

5. Banovan si jer si brzopis!

6. Банована си јер се Луди плази :)

Банован си јер ко зна можда и ниси мушко :)

7. Banovana si jer me nasmeja! :)))

8. Banovana si jer kad bih ti rekao da proveris,shvatila bi to pogresno!

9. Банована си јер је смех здрав :))

10. Banovan si jer pogrešno nastupaš.Dobro je da to ipak nisi rekao,pa tako nema nekih problema.

Banovana si jer su se postovi upetljali,pa banuje "jetrva zaovu" :)

11. banovana si jer ja to ne radim,znam posledice...

12. banovan si za otvaranje dana

13. Banovan si jer si prvi,a janisam!

14. Банован си, јер није добро предњачити у свему.

15. banovana si jer svijet voli pobjednike

16. Банован си, да не мислиш шта свет воли.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.