Najgori filmovi koje ste gledali...

  1. Human centipede ili kako vec

  2. Wanted , sa Andjelinom Džoli u glavnoj ulozi. Potrošio 2 i nešto sata za džabe, retardiran film načisto.

  3. Evo malo domaći:
    Ledine

  4. Majmunice (She monkeys)
    Da nisam platial 200 džindži ne bih ga nikad pogledala do kraja. Još najgore što sam se mučila, kao dobar film, neka pouka, ma kurac.

  5. Zadnenje govno je koje sam gledao je bio Machete TO JE TAKO RETARDIRAN FILM DA BI PRE POJEO PUNU KOFU GOVANA NEGO GA GLEDAO PONOVO!
    PU! PU! PU!

  6. Zaboravio sam na najgori film svih vremena a to je Highlander 2 Nije najgore to sto je toliko retardiran nego zato sto je nastavak jednog od mojih najomiljenih fimova koji sam gledao!
    PRE BI SEBI OSEKAO JAJA NEGO GA GLEDAO PONOVO!

  7. Domaci film marsovci, vanzemljaci su krivi za sve...tako nekako se zove...

  8. Domaci film marsovci, vanzemljaci su krivi za sve...tako nekako se zove..

    Haha...
    "Svemirci, svemirci, svemirci su krivi za sve, sve, sve...", jes' glup do bola.

  9. Jedan od losijih - Ozbiljan covek (Serious Man)
    http://www.imdb.com/title/tt1019452/

  10. Jesu svi ti filmovi glupi, ali brate kad vidim kineski film... Jos ako glumi marmun Dzeki Cen, serem mu se usta idiotska. On pokusava da bude smesan dok bije kurcem i palcom i smislja poteze u nanosekundi. Pre neki dan je bio film sa njim na Avali. Nesto kao vampiri koji znaju karate i ta sranja. Nisam izdrzao 2 minuta. Umal nisam prebio mladjeg burazera kad je pustio da gleda. Ona govna ne mogu da vidim. Ni ona americka akciona govna sto pustaju na Prvoj. Zan Klod Kurac Palac, Dudikof i ekipa.
    Od domacih... Ceo serijal od jebenoj Zikinoj sarenici, dinastiji, koji je vec kurac. Onda oni filmovi snimani tamo negde u Krajini, Crnoj Gori i tako nekoj picki materini sa tematikom patrijahalnog zivota su mi odvratni. Partizanski filmovi su obicno ispiranje mozga. Ne kazem to zbog politicke osnove. I cetnici bi pravili filmove sa ispiranjem mozga da su pobedili.
    Uglavnom, akcioni filmovi i komedije su govna u globalu. Poneki od tih filmova ima da valja. Poneki. Zali Boze para ulozenih u ta sranja. Npr. onaj kurac "Placenici", gde su doveli sve te glavne likove iz akcionih sranja. Bog zna koliko su pukli, a napravili su tesko sranje.
    Ja od skoro skidam filmove cije nazive nadjem na ovoj listi i kad odgledam svih 250 vise nista ne skidam bez dobre preporuke.

  11. Posebno debilni i predvidljivi su filmovi koji se zavrsavaju ovako.

  12. YeahBatch, pa ne možeš tako blatiti ŽanKloda, Dudikofu i Silvestrea. Nije lepo. A i ta IMDB Top250 lista je 50% teško sranje. Mislim, koliko god dobri filmovi bili Inception i Dark Nihgt recimo, šta će oni u 10 najboljih filmova svih vremena? Msm, stvarno.

    Meni je, recimo, sranje sve u čemu "glumi" Adam Sendler, a filmove Uve Boleta gledam iz inata.

  13. Ne znam za celu listu, ali ovi sa vrha koje sam skinuo su me odusevili. Slazem se da Dark Knight ne treba da bude u top 10. Ostajem pri tome da su ovi marmuni Zan Klod van Dam i ostali teski govnari. Ti mozes drugacije da mislis.

  14. Što dalje ideš listom, sve više besmislica ćeš imati, a negde u onih poslednjih "50" ćeš čak nailaziti na govno od filmova.

    A što se tiče ove trojice, ne branim ih u smislu kvaliteta kinematografije, glume, ili koječega takvog, već diraš u idole jedne generacije ;)

  15. U koje vreme su oni postali idoli? U isto kada su idoli bili Ceca, Veca, Viki, Kiki i ostali. Sto se tice liste, ti filmovi koji su na kraju su verovatno tu zbog toga sto su dobro ocenjeni od strane nekih idiota.

  16. Bio Hajlender 2 pre par sati na tvu.Zali boze bacenih para na to gomno.Film je travestija prvog dela, totalni majmunizam i analni smrad filmske industrije.Dokaz kako ne treba snimati filmove.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.