Najgori filmovi koje ste gledali...

  1. неки са робин вилијамсом, као иде са породицом на одмор, а уствари треба да завршава посао, па упада у нека говна(права говна) и ту ми се мало окретао желудац, све у свему боље да сам 2 сата лупао главом у зид.. Било би боље искоришћено време..

  2. ZEROCOOL
    Bio Hajlender 2 pre par sati na tvu.Zali boze bacenih para na to gomno.Film je travestija prvog dela, totalni majmunizam i analni smrad filmske industrije.Dokaz kako ne treba snimati filmove.

    Slažem se.

  3. Viktorijanske drame. Gospodipomiluj.

  4. I romansirane biografije. U nerazblaženu hlorovodoničnu.

  5. Od stranih - Gospodin i gospođa Smit, a od naših - Mi nismo anđeli 3. deo (mada je i drugi deo glup, kao parodija na neki američki film, što i jeste ).

  6. Zaboravio sam juce da napisem. Onaj serijal sa Brenom. Ono sto pustaju 10 puta godisnje. Ono je dno. Debilizam. Najcrnje je kad sam video u ne znam kom delu da su dosli u Kosjeric. Ja sam inace odatle. I dosli oni, skupilo se 5, 10, 15 iljada da doceka bogove i daruju im cisternu vina. E! Odakle vinogradi u Kosjeri? Aj da su im dali radzonu. Toga ima koliko oces. Mada to nije nista u odnosu na ostatak filma. Brena ko zenski Cak Noris.

  7. ...pa da krenem :
    Svi filmovi sa Katarinom Radivojevic ,Marijom Vickovic,lidijom Vukicevic,Milicom Milsom i Ivanom Mihic.
    Sve americke pateticne i srceparajuce komedije
    Vecina filmova sa Dzulijom Roberts,kao i svi filmovi u kojima glumi njen brat Erik Roberts.
    Od domacih filmova posebno su mi gadni:
    Kupi mi Eliota,Cao inspektore,Svemirci su medju nama,TT sindrom,Munje,Kengur,Ona voli zvezdu(mada bi bilo bolje da voli kurcinu),Slatko od snova,Hajde da se volimo 1-4,Bolji zivot....
    Kada covek malo bolje pogleda,u domacoj kinematografiji od '90 do danas ,uglavnom je sve djubre,osim par izuzetaka!

  8. Anatema.
    Šiptarski film o dešavanju na Kosovu tokom mračnih godina naroda Srbskog.
    Novinarka dolazi na Kosovu, čija vojska sastavljena od intelektualaca i dobročinitelja ne može da se suprotstavi invaziji zlih Srba. Nakon što je snimila 284519856817591795 leševa koje su Srbi ubili, dolaze Srbi i ubijaju sve ljude, posebno babe, a zatim nju siluju. Rađa dete i ako je film imao barem malo relativnog kvaliteta, u ostatku filma ga gubi.
    Enivej, najsmešnija stvar je to što na primer na IMDB svi normalni lupaju jedinice i govore da je film propagandno govno, neki šiptari lupaju destke i govore kako je to odličan film sa realnom pričom o ratom razrušenoj Kosovi.
    http://www.imdb.com/title/tt1147707/

  9. Ја и даље тврдим да је "Муње" најгори филм који сам гледао.

  10. Munje,nisu samo najgori film,vec i najgluplji.Onaj usrani Trifunovic je toliko los da kada vidim ovaj film na tv-u,automatski dobijam krvavi proliv i koprivnjacu.Sere mi se od tih kvazi urbanih filmova!
    Istina,ona Mandzuka jeste da je ocajna glumica i da je glupa k'o kurac,ali nije bila losa picka....

  11. Definitivno "Kiborg". Kao mali sam imao jaku želju da ga pogledam jer mi je tada delovao zanimljivo ali mi mamica nije dala. Gledao sam ga pre nekoliko nedelja i razočarao sam se.

  12. http://www.imdb.com/title/tt0120669/
    Jedan od najgorih meni.. Mada, ima jos dosta takvih ali ajde..

  13. Никада! Мени један од најдражих. :)

  14. A nije to film za svakoga, kapiram da nema sredine, nikome film nije 'NAKO.

  15. ne znam da li smo pominjali ovo.. OVO. ne umem da se izrazim adekvatno, te cu priloziti arhiv mali:
    http://www.youtube.com/watch?v=Cey290lF9Mw

  16. Bio pre dva dana neki film o radioaktikvnoj bolesti koja je pretvorila nekog lika u čoveka-zmiju i koji se prebijao sa nekim superherojem nemam pojma kako se zove. Film živa glupost...

  17. "Whats eating Gilbert Grape", sa Depom i DiKaprijem. Mozda mu nije mesto ovde, ali film ubija u pojam. 2 sata se ništa ne dešava. Nemam volje ni da serem.

  18. Šta muči Gilberta Grejpa, Titanik II, Katastrofa film.

  19. Добро ме подсетисте, "Гилберта" нисам скоро гледао а могао бих...
    :))

  20. Hmmm...Hard candy,The other guys i onaj glupi crtani sa pingivinima sto stepuju,Happy feet...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.