Prijava

http://www.imdb.com/title/tt1480295/
isti scenarista pisao scenario i za nindza kornjace..

СЕНД ШАРКС јбт како сам заборавио. Гледао са неком рандом екипом, синхронизован на француски, са титлом, али за неки други филм. Вриштали смо. Смувао сам неку рибу тада јер је мислила да сам духовит пошто се смејала ко нездрава на неке моје одвале у току филма. Овим путем желим да се захвалим свим глумцима и целој екипи у студију, и Воји из Врњачке Бање који је на увце преводио(буквално ово пише на крају титла).

црна зорица, ух брате какво говно

и филмови које ми лукс препоручи

labokv

http://www.imdb.com/title/tt1480295/
isti scenarista pisao scenario i za nindza kornjace..

To je odilčan film. To što ti nemaš mentalne kapacitete da shvatiš skirvenu, univerzalnu poruku koju film nosi, to je tvoj problem.

Ova tema i nije baš aktivna, ali moram da kažem da nakon što je neka baba ostavila uključen PTC1 (čita se pi ti si, za sve nesrbe) koji naravno ponosno prikazuje neki govnjivi film debelog Stivena Sigala po 1578654321 put, ja sam imao neodoljivu želju da se poserem tom debelom retardu u usta i usput ga prebijem ko debelo napaljeno govno što i jeste. Jebote lakše je gledati dnevnik sa Vučićem nego bilo koji primerak masnog izmeta Stivena Sigala koji izlazi (iz njegove debele bulje) svake nedelje, i opa odma ide premijera na PTC ( re te se, ko voli ovako da čita).

E da, i onaj film/filmovi Taken sa onim likom kako se zove, isto govno ko Stiven Sigal da ga je isro, ne znam šta se ljudi uopšte lože na to.

Enter the Void je najveće razočaranje (pokušaj neke dip šit priče, ali odrađeno tako da pokušava da šokira i da se dodvorava ljudima koji tripuju umetnost). Pre bih gledao The Room šezdeset puta za redom nego ponovo ovo govno.

Kocka me je iznervirala jer je fantastična priča očajno realizovana.

E da, pošto ova tema nije bila aktivna neko duže vreme, red je da se doda i onaj najnoviji Trtinator, govno neviđeno.

Kazablanka i pokušaji bedni horora tipa Ring

Odiseja svemirska takodje

Ok molim vas neka to bude sve od vas gospodine.

''Ranjena zemlja'' bez dvojbe.

Troll 2 i rainbow man ubedljivo najgori filomvi

Kazablanka i Svemirska odiseja već jesu

Melanholija od Trira. Toliko dosadan film da je jedini hajlajt kada Kirsten Danst pokaže sisu. Da mi je Trir bio tu negde blizu tačno bi mu lobanju otvorio zbog sranja koje je snimio.