Najgori filmovi koje ste gledali...

  1. хахаах, једва чекам.

    Ево једне препоруке од мене:

    http://www.youtube.com/watch?v=z7iqJo2-6M8

  2. I dalje nikoga ko je gledao "Man called rainbow"?
    Toliko je los i nepoznat da o njemu nema bas nista na netu. Napravljen je montiranjem ranih ostvarenja S. Stalonea, a radnja ide ovako:

    Na pocetku filma S.Stalone iskacuci iz vojnog dzipa ugazi kaubojskom cizmom u govno. Odlazi sa prijateljima da igra monopol gde svi kao figurice imaju male cipelice raznih oblika, samo Stalone igra kaubojskom cizmom iza koje ostaju mali braon govnjivi tragovi. S.Stalone upoznaje neku devojku i hoce da je kresne, ali ona trazi dokaz njegove ljubavi, zahteva da izvrsi teroristicki akt protiv neke suparnicke grupe. Dok ona to prica njemu se pred ocima pojavljuje traumaticni prizor kad je ugazio u govno. On odlazi, izvrsava zadatak, vraca se nazad devojci (koja inace govori muskim glasom) ali ona mu kaze da se, dok je on izvrsavao zadatak, priklonila protivnickoj grupi i daje mu novi zadatak, sasvim suprotan od prethodnog...

    Prvih 15 minuta sam gledao film i pitao se "sta je sad ovo". Drugih 15 minuta sam se drzao za glavu pokusavajuci da shvatim zasto to gledam. sledecih 15 minuta sam poceo da se klatim napred - nazad i govorim "nu - nu - na - nu". Radnja je neverovatno razvucena, namerno, a film traje preko dva sata.

  3. Na pocetku filma S.Stalone iskacuci iz vojnog dzipa ugazi kaubojskom cizmom u govno. Odlazi sa prijateljima da igra monopol gde svi kao figurice imaju male cipelice raznih oblika, samo Stalone igra kaubojskom cizmom iza koje ostaju mali braon govnjivi tragovi. S.Stalone upoznaje neku devojku i hoce da je kresne, ali ona trazi dokaz njegove ljubavi, zahteva da izvrsi teroristicki akt protiv neke suparnicke grupe. Dok ona to prica njemu se pred ocima pojavljuje traumaticni prizor kad je ugazio u govno. On odlazi, izvrsava zadatak, vraca se nazad devojci (koja inace govori muskim glasom) ali ona mu kaze da se, dok je on izvrsavao zadatak, priklonila protivnickoj grupi i daje mu novi zadatak, sasvim suprotan od prethodnog...

    Ово морам да скинем! :)

  4. Не знам како се зове филм, али стварно је један од најгорих које сам икада гледао.

    Група младих америчких и британских туриста заврши на некој плажи у Бразилу, и ту остану ваљда дуже него што су планирали, уортаче се са неким ликом, неко их издрогира, покраде и они онда хоће да побегну одатле.
    На крају заврше у некој кући, а ту их чекао неки болесни бразилски лекар који им вади органе и продаје на црној берзи.
    Главну улогу игра онај лик из серије "Лас Вегас", онај млади.

    Искрено, филм нема толико лошу радњу, али док сам га гледао имао сам осећај да траје 5 сати, досадан је некако и убија у појам. Мога је много бољи да буде.

  5. el to ovo? ima u delovima ceo film na jutjubu
    http://www.youtube.com/watch?v=aic63f5jtyU

  6. аххахахах...ја сам сад одгледао првих 2 минута, док се није саплео. Ако си ти цео овај филм одгледао, алал ти вера...свака ти дала!!!
    Ово више личи на пародију него на филм.

  7. pa jeste parodija, ali je i film :D

  8. Ово с куглом је најјаче. :))

  9. Ladno si nasao :D
    Nije dzip vec buba, ali oprosticete mi, ja sam ovo govno gledao pre skoro 20 godina na vhs-u :)

  10. Ејс Вентура. И било шта са Адамом Сендлером и Хју Грантом. Јебем их у уста.

  11. "Raskid", sa Selmom Hajek i Raselom Krouom.

  12. Svi oni imaju svoju vrednost i lepotu....

  13. Zeko, ja mislim da si mislio na ovaj film... http://www.imdb.com/title/tt0454970/

    Јесте, то је тај. Идеја је одлична за филм, али мислим да су га много лоше одрадили.

  14. "Bend it like Beckham" (2002)
    ("Igraj kao Bekam")

    Iako od poznatijih glumaca igraju Keira Knightley i Jonathan Rhys Meyers, film je teeeška glupost! Mlitava teen komedija.
    Neka indijka Jesminder Bhamra trenira fudbal u Londonu valjda, i sad tu neka gomila tinejdžerki se nešto cima, ima utakmice i tako kao uče da šutiraju slobodnjake kao Bečam, i sad naravno ona je ružnjikava i smotana i sve što uz to ide. A najbolja drugarica joj je plava, zgodna Keira Knightley iz mlađih dana. I naravno tu se nešto one muvaju sa lokalnim frajerom Jonathan Rhys Meyersom. I u jednom delu filma se pojavljuju i David i Victoria, na nekom aerodromu. I to vam je to.

    UŽAS od filma.
    http://www.imdb.com/title/tt0286499/

    http://images.rottentomatoes.com/images/movie/gallery/1119809/photo_06_hires.jpg

  15. Аватар је убедљиво најгоре говно од филма које сам икада видео.

  16. Mali Prste,

    poslije ovakvog tvog posta, ko može da pod hitno ne pogleda tog Stalonea? :)))

  17. ovo je neko kinesko sranje. znaci uzas od filma. lik ga davi crevom iz stomaka

    http://www.youtube.com/watch?v=t6c5fAPRAcg

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.