sve pokvaris, gvozdene
Gvozden, neeee.
Uf, zla je sve spasila...kako bi inače raspravljali o seksu. Ej, a zašto ovo ne postane tema o golicljivim stvarima.
I ja sam kreten. Radite šta hoćete.
Jadan Gvozden...uvek sam protiv tuđih idiotluka...
Ajmo ljudi pisite!!!Ovo je jedinstvena prilika u zivotu!Pricamo o seksu.
Gvozdene mi ne mislimo da si kreten, samo da si malo krut, ali te pozivamo da nam se pridružiš u orijentisanju omladine i omladinki, naravno :D
Nazovite temu sada golicljive stvari, umesto ovog krutog - Vaša seksualna orjentacija.
Baš ne, neka se već jednom naviknu sve nevine oči na hardcore naslove !;))))
Ko je promenio naziv?!Sad cu ga ubit!:D
Ma ok tema o seksu,ali ovog kvaliteta.Za sad trideset postova u fazonu hihihi ja imam kurac,hihi a voleo bih da vidim pičku.... Ja mogu da orijentišem omladinke samo uživo,ovako mi nije gušt. :)
Vaša s. orjentacija zvuči previše indiskretno i uskače u oči.
Pa ovo je nešto tipa centar za regrutaciju istih :D
ovde čim se primeti makar nagoveštaj o seksu, svi skoče kao deca na čokoladu... šta vam to govori? :upitnički podiže obrve:
Pandemija nejebice.
Shiva ajmo koja je tvoja orijentacija?
Bome, voleo bih ja da istražim svoju orjentaciju sa onom vešticom Biljom Srbljanović...neverovatno mi je slatka.
i meni isto
Koje su vam ribe jebozovne...ili nekima frajeri (mislim na žene, ali ne obavezno :) ?
Sandra Afrika
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
sve pokvaris, gvozdene
Gvozden, neeee.
Uf, zla je sve spasila...kako bi inače raspravljali o seksu.
Ej, a zašto ovo ne postane tema o golicljivim stvarima.
I ja sam kreten. Radite šta hoćete.
Jadan Gvozden...uvek sam protiv tuđih idiotluka...
Ajmo ljudi pisite!!!Ovo je jedinstvena prilika u zivotu!Pricamo o seksu.
Gvozdene mi ne mislimo da si kreten, samo da si malo krut, ali te pozivamo da nam se pridružiš u orijentisanju omladine i omladinki, naravno :D
Nazovite temu sada golicljive stvari, umesto ovog krutog - Vaša seksualna orjentacija.
Baš ne, neka se već jednom naviknu sve nevine oči na hardcore naslove !;))))
Ko je promenio naziv?!Sad cu ga ubit!:D
Ma ok tema o seksu,ali ovog kvaliteta.Za sad trideset postova u fazonu hihihi ja imam kurac,hihi a voleo bih da vidim pičku....
Ja mogu da orijentišem omladinke samo uživo,ovako mi nije gušt. :)
Vaša s. orjentacija zvuči previše indiskretno i uskače u oči.
Pa ovo je nešto tipa centar za regrutaciju istih :D
ovde čim se primeti makar nagoveštaj o seksu, svi skoče kao deca na čokoladu... šta vam to govori? :upitnički podiže obrve:
Pandemija nejebice.
Shiva ajmo koja je tvoja orijentacija?
Bome, voleo bih ja da istražim svoju orjentaciju sa onom vešticom Biljom Srbljanović...neverovatno mi je slatka.
i meni isto
Koje su vam ribe jebozovne...ili nekima frajeri (mislim na žene, ali ne obavezno :)
?
Sandra Afrika