Prijava

Zao mi je surovi. Ti da si tog trenutka delovao ne bi bilo potrebe da ja stavljam tvoju memoriju na iskusenje ovakvim pricama. Jer bi morao negde makar na mod forumu da zapises da je autor banovan i zbog cega pa bi ti bilo lakse setiti se o cemu ja pricam kad se ne secas precizno. Bar okvirno.
To sto ti ne pamtis kao ja to je tvoja stvar. Ja sam samo to iznela kao validan argument u ovoj raspravi. To sto se ti ne secas toga, taj argument ne cini nista manje vrednim.

argument? haha.
idi na prethodnu stranu na poslednji post.

Ovako, pročitala sam sve postove i moram da se složim sa Marom munjom i Janom oko toga da se vređanje mora kažnjavati banom.
O čemu se ovde radi? Više puta sam pročitala post nekog moderatora koji kaže "pa i mene je taj i taj vređao, pa se nisam uvredio". Lepo. Drago mi je zbog vas, ali ima i ljudi koji se mogu uvrediti i koje neko ovde PONIŽAVA (makar i virtuelno), a ovo nije sajt za ponižavanje. Moderator je, između ostalog, tu i da sankcioniše, jer, koliko god da nema privatnih moderatora, svaki od njih bi trebalo da izađe u susret članovima, znači, ne da im čini usluge i da ih favorizuje, već izađe u susret.
Drugo, mislim da ćete se složiti da niko ovde ne može da uvredi muškarca kao što može ženu.
Ovom prilikom ne bih prozivala modove, ali ću da se osvrnem na slučaj kada me je lik 3-4 meseca konstantno vređao (pa i na oči moderatora), da bi ga Surovi (ete ti ga sad! :-)) konačno banovao kada mi je dotični rekao da smo moja majka i ja raspale kurvetine i polovnjače.
Hoću da kažem da bi modovi mogli da budu uslužniji kada je vređanje ionako manje zastupljenog ženskog roda u pitanju. 'Oćete li vi pičke na sajtu ili jok? Ako hoćete, branite ih, majku mu... Ne kažem da mi treba nevino da žmirkamo okicama, a vi da padate na to i dajete protekciju u nadi skorijeg širenja nogu, ne! Samo kažem da je uvreda upućena ženi teža i da treba da se kazni. Što ne znači da vređanje muškaraca ne treba kazniti, naravno da treba.

Surovi,mislim da je poenta da budeš kao mali prst.Tako će svi biti banovani,a njih dve srećne :D

A sad stvarno idite negde na kafu i ohladite malo glave,svađate se bez razloga.

"Drugo, mislim da ćete se složiti da niko ovde ne može da uvredi muškarca kao što može ženu".

uopšte se ne slažem i neću pičke na sajtu, želim kvalitetne autore, ali dobro da, ostatak teksta je ok i pobornik sam svega toga i ukoliko želite čvrstu ruku, najmanji mi je problem da pooštrim kriterijum.

@električar: napokon neko da mi nabaci osmeh na lice :D

ne zelim surovi. Zaista mi je mozak pun budalastina vise za ceo dan. a ironija svega je to sto sam se tih budalastina nakupila na ovoj temi. Mene se apsolutno ne tice da il i kako ces ti da obavljas svoju moderatorsku funkciju sve dok ista ne ugrozava mene.
Ukoliko si se nasao uvredjenim bilo kojom mojom recenicom moram da ti kazem da ti necu ponuditi izvinjenje jer me bas briga kako se ti osecas.
Delaj brisi radi sta oces ja sa tobom zaista nemam sta da raspravim jer patis evidentno od plitke amnezije i nista ti zivo nije jasno. A ja da bi pokusala da dobijem bilo kakvu normalnu povratnu informaciju od tebe mora da te upucujem a to mi definitivno malo previse volje iziskuje. Volju koju za tebe nemam.
Pozdrav.

I jedan nula za Surovog :D

Revanš se neće održati zbog kiše,ostanite uz nas do sledećeg javljanja.

прије мислим да је 2-1 за мару и јану ал` `ај...да не спеРмујем више овдје...

Koja je onda poenta ove teme? Da presipamo iz šupljeg u prazno dok se neko ne naljuti? Dobro, ako ti to tako vidiš.

Meni je sa druge strane stalo da bolje obavljam svoje dužnosti ovde ukoliko neko smatra da sam negde zakazao. Ne tražim ti izvinjenje, odakle ti to?

Ne mogu da delam i brišem, ukoliko ne znam šta se traži od mene. Kontradiktorna si. Da bi dobila povratnu informaciju, MORAŠ DA POSTAVIŠ PITANJE. To je fora.

Surovi, na MOD forumu ću ostaviti predlog.

Surovi, dušo, nisam od tebe očekivala da ne shvatiš ovo "pičke" :-)
Kvalitetni autori, hm... neki su otišli, neki su ostali, ali ne pišu, ili, pak, vrlo retko pišu, a neki se još uvek dobro drže - ali to je neka druga tema. Poenta je u tome da i među "pičkama" ima itekako kvalitetnih autora, a neke od njih mogu i da odu ako se osete poniženo i ako se "trsitelji" koji ih vređaju ne banuju po zasluzi. Eto to.

A to da patim od amnezije je tačno isto kao kada bih ja rekao da ti konstantno pričaš totalne izmišljotine. Nije ok.

Ko se bre svadja Elektrik?
Ćaskamo u prazno kao što se vidi iz priloženog.
Inso, bravo!!!

Suki, od sad ću da budem mega fina na četu.
Dobar dan: oćete kafu, čaj, napušavanje....

P.S. Samo ti Suki ne pričaj o neprijatnom ponašanju na četu.
Za to si tata.
Ja sam od tebe to prepisala. Što nisi reko da se šališ pa da se i ja šalim?

Inso, mačko, taj deo sa pičkama sam shvatio kao šalu, nisam mislio da ima dublje značenje :)

Astrozec, pročitaj poslednju rečenicu mog pretposlednjeg posta, istog tog koji si citirao. Mogu i da ti prepričam ako te mrzi.

Covece surovi da bi postavila pitanje TI MORAS DA BUDES UPOZNAT SA MATERIJOM. Kod mene ne pali to tvoje "kontraditorna si" i "nisi mi jasna" ,i gresis ja tebi NE MORAM da postavim pitanje mogu samo da ti uprem prstom na ono sto mi smeta to je SVIM clanovima DOZVOLJENO. MENI kad nesto povodom TEBE ne bude JASNO ja cu ti rado postaviti PITANJE al u ovom slucaju u centru je TVOJE ponekad PREBLAGO PONASANJE.

E pa hvala, dakle ukoliko vam smeta što sam blag, ja ću se potruditi da budem manje blag. Hvala lepo, to je sve što se traži, nema potrebe za nervozom.

Interesantno je da se ovde protiv vredjanja najviše buni osoba koja najviše vredja.

Hahahaha evo ga i gamby :D

I cirkus je zvanično otvoren.