NOVO: Citati na forumu

1. Astrozeče, napišeš citat ( velikim slovima ) pa staviš neki txt između, pa tatic ( opet velikim ) i to je to.

2. Блекете бре, видиш да тролује, мани га :)

3. Аха, то мора ВЕЛИКИМ словима? Па што не рече одма'?

До јајета, само ме смара да мењам са ћирилице на латиницу...

4. видиш да тролује

То ми је животна амбиција- да истролујем неки сајт. :)

5. Не мораш да мењаш. Ради и на чирилици

6. Не мораш да мењаш. Ради и на чирилици

7. Улепшао си ми дан са овом информацијом.

8. Dzimi oglasi se povodom moje definicije gde sam te isprozivao

9. Dukatlijo,omasio si defku :))))

10. Aj sad ću da probam da vidim je l' mogu da napišem bilo šta između ovoga

11. Mogu, mogu! O, a baš sam mislila da ništa neću shvatiti. Hehehe. Svaka čast na ovome!

12. vlajkoseljak
    pre 23 sati Jano, brate, menjaj ovaj avatar, sve pomislim neka riba radi blowjob :)

Vlajkoseljaku. Zaboga covece, iju iju kakva ti je masta pogana pu pu. :)

13. O jebote koja filozofija "quote" da se uvede....

maloletna budala :)
    pre 6 sati

Mogu, mogu! O, a baš sam mislila da ništa neću shvatiti. Hehehe. Svaka čast na ovome!

generalna proba uspela

14. generalna proba uspela

Pa i nije baš :)

15. Pa i nije baš :)

a sto? :)

16. Ummm... Ima jedan bag.

Uzmimo ovaj tekst za primer:

"Једноставно, пси имају 1000-2000 пута јачи њух од човека. Могу чулом мириса да препознају човека на километар, а и да осете ако нешто није у реду с њим. Замислите како пас реагује кад види човека који уопште не мирише као човек. То је за њега шок и нормално је ако се узбуди.

Ако мене питате, врло реална сцена.

У нецензурисаној верзији филма има и сцена кад Т1000, након што је проваљен од стране шварцитерминатора, одлази до кућице за псе и убија кера."

Evo, u obliku citata:

Једноставно, пси имају 1000-2000 пута јачи њух од човека. Могу чулом мириса да препознају човека на километар, а и да осете ако нешто није у реду с њим. Замислите како пас реагује кад види човека који уопште не мирише као човек. То је за њега шок и нормално је ако се узбуди.

Ако мене питате, врло реална сцена.

У нецензурисаној верзији филма има и сцена кад Т1000, након што је проваљен од стране шварцитерминатора, одлази до кућице за псе и убија кера.

Ne može da se citira sa razmakom izmedju redova. Goddamnit! Probajte i sami.

EDIT: Prijavljeno u bagove.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.