NOVO: Citati na forumu

1. mylyca
    juče
    До јајета, само ме смара да мењам са ћирилице на латиницу... Само ће сад мало да убијају у појам са цитирањем, пошто већина не зна кад је та опција неопходна, а кад апсолутно непотребна, на многим форумима.

Слажем се.

2. Čovek te uzdiže u defkama, a ti tako... ccc, Mrmune, crni Mrmune :)

3. predrazinjo
    pre 44 minuta
    Čovek te uzdiže u defkama, a ti tako... ccc, Mrmune, crni Mrmune :)

Ma, šta uzdiže, rek'o je da sam mediokritet. Zamisli... :)))

4. Mr. Moon
    pre 2 sata

predrazinjo
    pre 44 minuta

бах... новотарије

5. predrazinjo
    pre 44 minuta

6. Не ради ако је празан ред у цитату.

7. GM
    pre sekund!
    Не ради ако је празан ред у цитату.

Taj rad :)))

8. Сад тек видех да је и Гембај то приметио. Који сам шабан.

9. Не ради ако је празан ред у цитату.

ај да видим јел може ћерилицом:)))
    Читао ја ову тему и ништа не можеш поватати!

10. Вокаси
    pre sat vremena
    ај да видим јел може ћерилицом:)))

може :P :D

11. gamby
    pre 6 dana

Ummm... Ima jedan bag.

Uzmimo ovaj tekst za primer:

"Једноставно, пси имају 1000-2000 пута јачи њух од човека. Могу чулом мириса да препознају човека на километар, а и да осете ако нешто није у реду с њим. Замислите како пас реагује кад види човека који уопште не мирише као човек. То је за њега шок и нормално је ако се узбуди.

Ако мене питате, врло реална сцена.

У нецензурисаној верзији филма има и сцена кад Т1000, након што је проваљен од стране шварцитерминатора, одлази до кућице за псе и убија кера."

Да пробам са Гамбијевим постом, да л' сам укапирао?

ЕДИТ: јесам :).

12. dildo dildo dildo dildo

13. Dakle format je prilično jednostavan i slobodan, nadam se da ćemo lako svi da ga zapamtimo. Za sada ne razmišljam o dugmetu "citiraj" na postovima (pošto pretpostavljam da će to neko da traži).

Каизене , јел има шансе да ти наравиш то дугме? Мислим , ништа специјално , само дугме које стији поред поста и кад клинеш на њега оно ти пејстује дефиницију доле са додатим оним "цитат" и "ТАТИЦ" ?

14. Каизене , јел има шансе да ти наравиш то дугме? Мислим , ништа специјално , само дугме које стији поред поста и кад клинеш на њега оно ти пејстује дефиницију доле са додатим оним "цитат" и "

" ? TATIC

cek van, cek tu....

15. Секачу, где је моје ново тело

Radi, lebac mu jebem.

16. Секачу,где ми је ново тело?

Овако је правилно, знам то и да изговорим како треба :)

17. E, meni nije jasno kako se citira.

18. Да ли ме држи неки мамурлук од синоћ, па не видим како треба... Је л' то уклоњен подфорум за политику и тако то?

E, jesam pglu...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.