Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
воли јаве групњаке па то ти је ....
A vrag te odnjeo :D
volim guzvu...
E javio imam novu,idi vidi :D
jao a ja bas ne volim guzvu... zato ni ne idem po koncertima... :(
Da da,lemaja je stidljiva :D
jao da znas da jesam... stidljiva sam po celom telu! :P ;)
уфааааааа.........јел` и сада :стидљиво трепћеш плавим окицама:?;)...
иначе герило имаш пвт....
Jao znači kada te neko pipne,ti se sva naježiš :D
pa elektro, zavisi gde me pipne! hihihihihihi ;)))))) :trepce plavim okicama i stidljivo obara pogled: :D
Opa džihad nataša nema šta :D
какав одговор ;)...искусно...искусно ;)
hehehehhehe alah hu akbar! :D
selam, selam, kobasica mortadela...
heheheheh mislis mahatma salama? http://vukajlija.com/koktel-virsla-i-mahatma-salama/154340
Hehehe eve ga i profa se javlja :D
ма ви исламисти сте марва...
чуј то иамте само једног бога...
моје тројство
Велес,Сварог и Перун би вашег Алаха спаковало у кутију и послало на крстарење по Карипским острвима ;)...само ако им се хоће...
Čiča šta pričaš?Krajišnici imaju samo jednog Boga :D
којега?!
Krmećega :D