Спе®мерска екипа 2

1. ххаххахха...
    па добро он је мимо конкуренције ;)

2. Ostavi vas čovek pola dana, a vi spermujete li, spermujete :))

3. Ja sad videh, šta je manijak otvorio :)

4. па ваља се....може се ;)...

а и лемаја нам се вратила...па смо је морали прскањем почастити ;)

5. Ako ti je smor,mogu ja,ionako većeg krišćana ovde nema :D

6. Ako uzmemo u obzir da ja nisam ni kršten, ne znam šta da ti kažem, elek :)

Čiča, plus za prskanje lemaje :))

7. Davaj onda,samo obavesti don vita.Ozbiljno došao korle na čet i pita ko će,ja se javim,ali on kao ajmo peđu :D

8. pita ko ce - sta? cek idem da vidim sta se tamo desava

9. Ja tako obučen ne bih tamo išao,možda te napadnu :D

10. hehhehehe i pocepaju mi svu odecu? .... JES! :P

11. Ja više ne znam šta da mislim.Da li da se pojavim na tom okupljanju ako se održi i upoznam gomilu manijaka?

12. hehehehheheh, ma daj opusteno bre. mi smo svi ovde manijaci, a u rl manji od makovog zrna! svi fini i ugladjeni u odelcima :D manje - vise, ali tako nekako.... :D evo, ja prva obecavam, bicu fina i prema tebi i prema svima, ponasacu se pristojno, majke mi :D

13. Ništa onda, ja neću da dodjem ako ćete fini da budete :)

14. ja necu sigurno da dodjem...ja ne umem da budem fin..ja sam manijak...

15. E a kad će to da bude?Meni odgovara u utorak,a za sredu i ponedeljak moram da proverim.

16. pa neki dan od srede..:)

17. E a onaj pijanac reče da četvrtak ne može.Aj se vi dogovorite do ponedeljka.

18. ma nem pojma...zajebavam se..odoh da dzonjam...

ajt pa pisi ... neke defke...ali pametne...:)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.