Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
vidi CICOOOOOOOOOOO,bio bih srecan da jesam....
joj, ako je neka danetu rodila dete.... kuku njoj... :P
djomla, tebra, sho ih bre bate nisi spicio u vukla, picko jedna! :D
"vidi CICOOOOOOOOOOO,bio bih srecan da jesam...."
па мајмуне што не радиш на томе, но на вукајлији висиш по цијеле дане?! ;))))
Cica,mislim da sam video dete prosle zime,ali da sam trezzan ovo ne bih pricao....
ха???!!!!!!!
Jebi se....mali isti ja!!!A bivsa me samo pogledala dok ga setala....lepo ja kazem,ja sam poslednji svakoj zeni...ali UVEK!
хахахаххахаххахахахха....
боли те брига ;)...ти си се обезбиједио...само пази да не падне алиментација ;)
Znas li da Maja zna za to????E to mi je njveci uspeh u zivotu...Sto rodjena zena zna da sam kurva od coveka....
хаххахахха...дај не рисе??!??!?!?!
па добро то је било прије ње ;))...бар се надам....
pre nje jedno 3 meseca....ali zna ona...zna sve....
лијепо је када сте искрени ејдно према другоме...а ја сада одох...спавати...сутра ранојутрење...лаку ноћ....да те не банују...и алохца
:))))))))))
и за крај
СПЕРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРМММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММ ;)
;)
+5
5
4
5
6
66
6
5
55
55
5
5
5
5
55
5
5
+
+
+
+
+
+
+
12
21
31231
5678
90
680
98Т
ГТРСХ
ГСХ
ТР
Х
ЗАЊ
ФГ
Г
Г
Г
Г
Г
Г
ГГ
Г
Г
Г
Г
Г
Г
Г
Г
Г
Г
Г
Ф
Ф
Ф
Ф
ДД
Д
Д
С
С
С
СПЕРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММ
ХЈ
Ф
УЗФЈ
ЗЗФТГ
ХФ
Г
Г
Г
Г
Г
Г
Г
Г
Г
Г
Г
ЕТО ТОЛИКО ЗА ДНЕВНИК ;)
;)
;)
;)
;)
;)
;)
;)
*
/
pobeze sperm na drugu stranu!
одддддддддддддддддддддддддддддддддддееееееееее ;)))))))
evo ga,sad je tu gde mu je mesto :))))
нико не зна...нико не зна...нико не зна...
ко данееееееееееееееееееее и чичаааааааааааааа :)))))
e,da vidis ovaj spot sto nam surovi dade sinoc,ja sam plakao,vrteo sam ga jedno 20 puta :)))
http://www.youtube.com/watch?v=qqeORbF8NZA&feature=player_embedded
хаххахаххаахаххахахахха...о Божеееееееееееееееееееееееее....хахахаха
па јел то сурови овим клипом ударио на своје антифашисте и комунисте'?! ;)
Ne znam,nije komentarisao,ali ovo djuskanje ovih cecenskih talibana na OI me je raspametilo.Ko je napravio spot svaka mu dala :)))
хаххахах...али баш..мада је мени најјаче...ои ои ои када вичу а онај старац отвара уста хахаххах.... и ђускање наравски ;)
hahahaha.Pazi djusku....hahahahaaha....=D