Спе®мерска екипа 2

1. ma dogovoricemo se do pon, opusteno. peki, javio, ako je tako bicemo sve sto hocete! :P

ja sam rekla da meni odgovara apsolutno bilo koji dan, ja sam skroz fleksibilna. ali predlozila sam da bi mozda najidealnije bilo za vikend... petak recimo... jer ono kao, vikend je, mozemo i opusteno da se zapijemo... :)))))

2. Mhm petak...kad odbranim projekat,prebijem dva asistenta,maznem projektor iz škole...OK :D

3. hehehehhehe pa da, to taman da ufatis zalet! :D
    e a de je ona fudbalerska individua? reko je da ce da se napije i dodje ovde, a nema ga...

4. Nije još dovoljno pijan da ga banuju :)
    Neće da rizikuje, hoće čovek siguricu - 5 dana minimum :)))
    Da se ne bruka :)

5. дане бРез 5 неће ни да прича :)

6. Lemaja imaju po 120 kila,moraću da počnem da ih mlatim sutra ako mislim da završim do petka :D

7. hehehheheheh e pa elektro, mogao si jos veceras da pocnes, da nisi tako lenj! :D:D:D

a sto oce 5 dana banju? ako bas toliko oce sto im lepo ne trazi...?

8. A gde večeras,kad sam se makljao sa lokalcima ispred prodavnice.Neki mali došao iz bariča,udara ko sveti ilija :D

9. hahahahahahahahhahahaha vidi vidi, opasan si ti bre! ;)))))

10. A pazi četvrtkom ja i bata odemo do zemuna u jedan kafić,izvatamo gazdaricu ko budale i čekamo iza ćoška.Gazda dolazi sa ekipom,par grmalja a mi udri svoj po svome.Posle nas gazdarica vozi na urgentni :D

11. PIJANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

12. PREEEBIJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

13. УМОРАНННННННННННННННННННННННННННННННННННННННННННННННННННННН

14. Alo imenjak šta upadaš :D

Narode pozdravljam vas,laku noć!

15. znaci dobijam ban do 3h ujutru aaaaaaaaaaaaaaaa

16. laku noc elektro! kavgadzijo! :D

daneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! a sho oces banju? ne razumem... el to neka interna fora...?

17. pocepase mi omiljenu majicu alkosiiiiiiiiiiii

18. ko bre!?!? osh ja da ih bijem!?!??!?!?! nije frka, odma cu da uletim!

19. LEMIIII.POCEPASE JE ALKOSI MAJKU IM JEBEM!!!!!!!!!!!!!!!!!

20. хахха...данакне да ниси добио дјете кад ти мајицу цјепају?! ;))))

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.