pa onako spavala... ja se smrzla... i dalje se smrzavam... a sad moram da se cimam preko pola grada, idem da posetim deku i da mu odnesem arapske baklave...
hhehhhehe ma bakljave cu zivotom da branim! hhehe e ladno, ko prica o crvenkapi. s tim sto idem kod deke ne bake... i ti nisi vuk nego elektricar! hahahhahaha
e ajd zdravo! :)
ajd odoh i ja...nigde nikog...
Laku noc...Dobro jutro :D
dobro jutro
i dovidjenja
dobro jutro
Dobro jutro i dobar dan
e sad ste nasli da dodjete, a ja idem....
A bio sam zauzet,nešto sam instalirao na kompu,neki C# :D
gde si elektro...gde si lemajic...
el smo lepo pajkili..:)
Nemam pojma,jutros sam se živ probudio,valjda jesam.Imao sam neki glup san,više ni ja ne znam šta sam sanjao.Retko mi se to dešava.
jel imas one tripove kad sanjas nesto a kao stvarno...pa se probudis i zao ti sto nije?
ijh bre lektro, samo nesto instaliras! :D
pa onako spavala... ja se smrzla... i dalje se smrzavam... a sad moram da se cimam preko pola grada, idem da posetim deku i da mu odnesem arapske baklave...
Javio žao mi je kad sanjam da vozim bembaru i probudim se u svojoj stolici.A i oni mokri snovi,bude mi baš žao...
lemajo šta ću kad sam upao u takvu školu...A nosiš bakljave a?Odlično,taman da ih hajdžekujem usput od tebe :D
hhehhhehe ma bakljave cu zivotom da branim! hhehe e ladno, ko prica o crvenkapi. s tim sto idem kod deke ne bake... i ti nisi vuk nego elektricar! hahahhahaha
e ajd zdravo! :)
Ja sam još gori od vuka buhahahaha :D
Aj ćao!
poz
E, ako je neko banovan pa mu ja napisem pvt, hoce li on to da vidi, kad mu bude dozvoljne pristu ili nece?
ajd zdravo..pozdravi dedu puno, puno, puno...:))
Videće,ako se ikad pojavi :D
hocu hvala i deda tebe pozdravlja :)
Šta i ti ideš kod dede?A šta ti nosiš,palačinke :D
elektro ja to onako...da ne bude da pricam sam sa sobom...
neprilagodjena..pa gde si ti?...:)