Спе®мерска екипа 2

1. ajd odoh i ja...nigde nikog...

2. Laku noc...Dobro jutro :D

3. dobro jutro
    i dovidjenja

4. Dobro jutro i dobar dan

5. e sad ste nasli da dodjete, a ja idem....

6. A bio sam zauzet,nešto sam instalirao na kompu,neki C# :D

7. gde si elektro...gde si lemajic...

el smo lepo pajkili..:)

8. Nemam pojma,jutros sam se živ probudio,valjda jesam.Imao sam neki glup san,više ni ja ne znam šta sam sanjao.Retko mi se to dešava.

9. jel imas one tripove kad sanjas nesto a kao stvarno...pa se probudis i zao ti sto nije?

10. ijh bre lektro, samo nesto instaliras! :D

pa onako spavala... ja se smrzla... i dalje se smrzavam... a sad moram da se cimam preko pola grada, idem da posetim deku i da mu odnesem arapske baklave...

11. Javio žao mi je kad sanjam da vozim bembaru i probudim se u svojoj stolici.A i oni mokri snovi,bude mi baš žao...

lemajo šta ću kad sam upao u takvu školu...A nosiš bakljave a?Odlično,taman da ih hajdžekujem usput od tebe :D

12. hhehhhehe ma bakljave cu zivotom da branim! hhehe e ladno, ko prica o crvenkapi. s tim sto idem kod deke ne bake... i ti nisi vuk nego elektricar! hahahhahaha
    e ajd zdravo! :)

13. Ja sam još gori od vuka buhahahaha :D
    Aj ćao!

14. poz

E, ako je neko banovan pa mu ja napisem pvt, hoce li on to da vidi, kad mu bude dozvoljne pristu ili nece?

15. ajd zdravo..pozdravi dedu puno, puno, puno...:))

16. Videće,ako se ikad pojavi :D

17. hocu hvala i deda tebe pozdravlja :)

18. Šta i ti ideš kod dede?A šta ti nosiš,palačinke :D

19. elektro ja to onako...da ne bude da pricam sam sa sobom...

neprilagodjena..pa gde si ti?...:)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.