Спе®мерска екипа 2

1. ja volim i pcku...ali i dukat..:))

2. Javio i ja smo po toj logici triseksualci...Volimo i gedoru,jebemu misa :))

3. ма дуактлијеееееееее!!!!!!!!!!!;))))

4. шта је болан ијууууууу?!....заебавај ове дукатлије са мноме ;)

5. pa zajebavam ;))))))

6. ааааааааааа...овај дукатлија научиЈо линковати..али опет је дукатлијааааааааааа :))))))))))

7. svi ste vi topla braca!

8. сем мене ;)))наравно..спомени ме бреее натоооо!!!!!!!!!

9. pa ne znam mi amore.... ne znam....

10. ja nisam bre...bas me briga za lovu i dukate...ja volim fine stvari...umetnost, slike, pesmu, smeh, zivot, vazelin...:)

11. dobra ti je poezija tamo,Javio...Taman sam se uziveo,a onda onaj primer,koji me nasmejao hahahahaha,dobar si,dobar...

12. pa da ne budem skroz dukatlija...:))

13. Defka poput plazma devojke :)))

14. ma dosadno mi, ne spava mi se a nesto se setio...kad sam ispisao, morao sam da dodam na kraju...Zoran Radmilovic ...Radovan treci...:)) kad to kaze ja se upisam od smeha...

15. daaaaa,to je kad zaboravi tekst pa improvizuje...A mira banjac se smeje kao luda...moram odgledati opet,skidam sutra !

16. idem malo da odmorim,ceka me put ujutru,jbg...Ajd zabavljajte se sutra bez mene,a ja cu doci uvece da vas obidjem :)

17. da bre...:)) legenda covek...jednom se rodi takav, majke mi...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.