Спе®мерска екипа 2

1. kad kliknes na avatar lici na neke ogrlice i privezak...ali ovako smanjemo lici bre na zensko medjunozje...ono kad zena lezi i rasiri noge...skroz...a mozda sam manijak???

2. непри-јел ти то сада апсолутно прелазиш на ћирилицу ?
    :))))

ђе сте професоре јавио...стари факеру ;)

3. kazi bre ЧИЧА ... jel ovaj avatar neprilagodjene lici na ono..ono kad zena rasiri noge...ili sam stvarno manijak???

4. да Чича, све у циљу освајања једне персоне ;)

само да питам јавија, да ли се је јавио именица, мислимкад користим ѕа пример јел менјам по падеѕима или остаје фиксно само јавио, или моѕе овако као сада јавија што написах

5. nemam pojma...to sam tako napisao, bez veze glupoS... ne menjam se osim po raspolozenju...

6. значи да не мењам по падежима има да станеш први у одбрану кад крену прозивке на рачун непознавања матерњег језика

намучих се ја тражећи слова.

јао, да ли смем да дефинисем па цу да обрисем ;)

7. јавио доказано је-манијак си, ништа више и ништа мање ;)))....

хахах па коју персону болан освајаш неприлагођено моје?
    да припомогнем ако могу...;)

8. neprilagodjena vazi...

ЧИЧА lici bre skroz...ima da pitam i druge...

9. ma ako je dobro nemoj da brises...:)

10. јаве не знам одкад је "то" добило зелену боју ;)))?!

11. једну што је Duncan Ferguson користио као пример у некој деф. не могу сад да се сетим којој :D

@javio, буди добар, немој да ми рушиш углед слицице :)

12. jebes boju..da je crveno bilo bi skroz ocigledno...ili da si daltonista...kao ja, meni je to crveno...:)

13. ххаах...ето видиш јаве да си манијак :)))

еее неприлагођена...одлично , сада знам о коме причаш ;)...

дакле ријеч је о електричару или о Зокију босанцу...

овог другог не познајем али са првим ти могу помоћи у свако доба, он и ја смо хавери преко овог` шкропотала од канте звано компЈУТЕР ;)...

14. mozda si ti ta persona ЧИЧА??

15. ма дај јаве шта ти је, заборавиЈо си да сте од мене синоћ направили дукатлију :(((....знаш да не волим причати о томе, тешко је ...:шмрц:...вас два а ја један...сам...:шмрц:....и етооо...:шмрц:

16. да је Пера отишао право у полицију ...

17. nisi ti dukatlija...to ja i Dunc i jos neki...

vidis i da ti neprilagodjena kaze da si ti...

18. ма немам ја појма...:црвени се:....;)

19. Неприлагођена није ништа рекла

20. pa si rekla "da je pera otisao pravo u policiju"...jel to nije to???

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.