Спе®мерска екипа 2

1. јавио, немој да ми сад скрећеш са теме, тамо сам поставила коментар за коментаром, може ли неко да обрише, да ме не банују ѕбог тога :((((

2. ма неће те бановати ен брини...а брисати не можеш ;)...

3. obrises defku i odu komentari...ali nemoj da brises nece da banuju...samo kad se pretera...znamo mi i po 100 komentara na defku da ostavimo i nista...

Spermasi su zakon na vuki...samo se nas drzi i nema glava da te boli...nikad..:))

4. тако је....колики нам је рекорд спеРмања јаве?!

5. Не смем бре, емотивна сам, ако ме банују сварно ћу тешко поднети, не зезам се.

6. хахха...ма неће те бановати...ево ја ћу се заузети за тебе...уствари ко си ти?! ...нова си овдје ;):..видим скоро си се и пријавила?...дедер реци како си сазнала за нас ;)?!

7. Ниси требала да нам кажеш бре, пу! Сад ниси више инкогнито овде :)))))

8. готово,
    mici7, прави се да ниси видела :)

9. Хахахахахахха, шта да нисам видела? ;))))
    П.С. зови ме само мици, молим те...:)

10. ок, супер си, тако ми је и лакше :)

11. Kakav si ti manijak profesore!To nema nigde :D

12. мици шта је требало видјети?!

говориии :)))

13. Čiča aj se malo zagledaj u ovaj avatar od neprilagođene,pa mi reci na šta ti liči?

14. ма и ти си манијак...бјежде од емен ;)....

ова ми још не одговори или је одг али побрисала..одакле ти сазнања за нас ;)?!

15. мици, немој да кажеш, молим те.

електрицар, смири хормоне, тражила сам неки фрактал да ставим за аватар, а овај се бас уклапа у позадину, немојте ме натерати сад да променим ..шмрц..

16. Чича, ево рећи ћу, не бих да ти се замерам, чула сам да си опасан ;))

Открила је ама баш све, мислила је изгледа да је стварно питаш како је дошла, због чега итд. па је написала краћу аутобиографију...:))))

17. ma nece ЧИЧА da prizna elektro...on je djentlmen...:))

ajd malo kod mici da spermamo...

18. Неприлагођена...прошо брзи воз, скини гаће скроз.....;)))

19. ооо мици ти си мој човјек ... дедер у кратким цртама испричај то што је написала ;)...?!

еее јаве...све зависи од мициног одговора на ово моје питање ;)...

20. Neprilagođena,nemoj da menjaš,profi i meni se baš sviđa :D