Спе®мерска екипа 2

1. Dobro čiča,samo ti podprckuj,videćeš ti čija majka od jutros triput ustajala :D

2. ма јеси јеси....знам те `тицо!!! ;)

нема искупљења за твоје гријехе!!!....трунућеш у вукајлијашком паклу под патронатом лорда чиче ;)

3. Srbija se saginjati neće!

4. Јао мајко мила, тешко мени :)))

5. тако је то када говориш само полуистине ...;)

6. Еј Чича, надам се да ћу бити поштеђена онога што пише на твом профилу за ктитор налоге :треп: :)

7. мици је баш све детаљно пренела :)

8. ма погледајте моју задњу дефиницију...поготово ти мици, односи се и на тебе ;)....

непри-не лажииии!!! ;)...зна чиле свеее...

9. аааа мици јел ти имаш нешто против сиће ;)?!

10. Хахахахах, немам ја ништа против, него сам се понадала да ћу бити поштеђена, оно, ипак сам постала на неки начин спермашица...;)))

11. хахах...еееее са мунтањем и пируетисањем се не улазти у спеРм екипу ;)...ја сам овдје као Кина и Русија, могу ти ставим вето на улазак, па се ти слиакј ;)))

12. sha ima? sta spermujemo?

13. Лемајо, одбрани ме од овог чичегање ако Бога знаш! ;))))

14. hehehhehh od cice da vas branim? sto? od cice se bre ne branis, cici se prepustas...

15. Чича, ако ме пустиш да уђем у екипу, односно ако ме пустиш да ти се препустим, опраштам ти СВЕ! :)))))

16. хаха...видиш како лемаја зна ;)....

а ти мици бреее...није лепо то што пируетишеш ;)

17. pa dabome da znam... naucila sam ja svoju lekciju... the hard way... :P

inace, to sto javio vidi to sto vidi u avataru neprilagodjene, to je frojd odavno objasnio! :D :P

18. jebo vas Frojd..tip je bre budala...:)

a jel ti lemajic ne vidis...:))

19. a kad smo kod tog kvazi naucnika frojda (ne priznajem psihologiju uopste, objasnicu jednom) sta bi on reko...aj kazi lemajic pa da se nasmejem malo...:)

20. molim? frojd budala? e oko toga bismo se mogli sporiti! :D

pa nisam videla dok nam ti nisi skrenuo paznju. i iskreno, morala sam se bas dobrano skoncentrisati da bih videla... ali zato falusoidne oblike vidim svugde oko sebe! :P :))))))))

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.