хахах...еееее са мунтањем и пируетисањем се не улазти у спеРм екипу ;)...ја сам овдје као Кина и Русија, могу ти ставим вето на улазак, па се ти слиакј ;)))
a kad smo kod tog kvazi naucnika frojda (ne priznajem psihologiju uopste, objasnicu jednom) sta bi on reko...aj kazi lemajic pa da se nasmejem malo...:)
molim? frojd budala? e oko toga bismo se mogli sporiti! :D
pa nisam videla dok nam ti nisi skrenuo paznju. i iskreno, morala sam se bas dobrano skoncentrisati da bih videla... ali zato falusoidne oblike vidim svugde oko sebe! :P :))))))))
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Dobro čiča,samo ti podprckuj,videćeš ti čija majka od jutros triput ustajala :D
ма јеси јеси....знам те `тицо!!! ;)
нема искупљења за твоје гријехе!!!....трунућеш у вукајлијашком паклу под патронатом лорда чиче ;)
Srbija se saginjati neće!
Јао мајко мила, тешко мени :)))
тако је то када говориш само полуистине ...;)
Еј Чича, надам се да ћу бити поштеђена онога што пише на твом профилу за ктитор налоге :треп: :)
мици је баш све детаљно пренела :)
ма погледајте моју задњу дефиницију...поготово ти мици, односи се и на тебе ;)....
непри-не лажииии!!! ;)...зна чиле свеее...
аааа мици јел ти имаш нешто против сиће ;)?!
Хахахахах, немам ја ништа против, него сам се понадала да ћу бити поштеђена, оно, ипак сам постала на неки начин спермашица...;)))
хахах...еееее са мунтањем и пируетисањем се не улазти у спеРм екипу ;)...ја сам овдје као Кина и Русија, могу ти ставим вето на улазак, па се ти слиакј ;)))
sha ima? sta spermujemo?
Лемајо, одбрани ме од овог чичегање ако Бога знаш! ;))))
hehehhehh od cice da vas branim? sto? od cice se bre ne branis, cici se prepustas...
Чича, ако ме пустиш да уђем у екипу, односно ако ме пустиш да ти се препустим, опраштам ти СВЕ! :)))))
хаха...видиш како лемаја зна ;)....
а ти мици бреее...није лепо то што пируетишеш ;)
pa dabome da znam... naucila sam ja svoju lekciju... the hard way... :P
inace, to sto javio vidi to sto vidi u avataru neprilagodjene, to je frojd odavno objasnio! :D :P
jebo vas Frojd..tip je bre budala...:)
a jel ti lemajic ne vidis...:))
a kad smo kod tog kvazi naucnika frojda (ne priznajem psihologiju uopste, objasnicu jednom) sta bi on reko...aj kazi lemajic pa da se nasmejem malo...:)
molim? frojd budala? e oko toga bismo se mogli sporiti! :D
pa nisam videla dok nam ti nisi skrenuo paznju. i iskreno, morala sam se bas dobrano skoncentrisati da bih videla... ali zato falusoidne oblike vidim svugde oko sebe! :P :))))))))