Спе®мерска екипа 2

1. У питању је била шушумига, то је куцала па је завршила овде. Онда је често долазила на вуку, али само да куца речи које ће вукајлија да изговори. Бла,бла
    Па се регистровала, и тако је лудило кренуло....:)))

2. Šta znači šušumiga?

3. то и мене занима ;)...

хахха....нешто ми ту смрди ...али добро ...прихватам одговор...а сад те можда мало испеРмујем :))))))

4. мици хвала ти, ѕнала сам ја да си ти мој цовек :))

5. знао сам ја да нешто овдје смрди....ццц ;)...али нема везе..шов маст го он ;)...мада чича све читааа ;)...

6. Дабогда цркла ако сам слагала, само сам можда мало скратила,...:)))

7. сад знамо ...хвала професоре...

иначе мени и даље ту смрди нештооо :)))

8. Sindrom petra pana :D To ja imam i to u količini 90 posto,zna čiča video je moj test hahaha

9. elektro jel pises ti nesto?

10. Јавио, 'фала, ово се не заборавља! :))))))

11. Evo baš pišem po forumu :D Inače napisao sam dve,tri pesme,onako iz zezanja,ali ništa naročito.
    Jednom se vraćam iz škole i u busu počnu stihovi sami od sebe da idu,ali ja budala nisam ništa zapisao i tako propade pesma.Bila bi dobra,nešto kao bora đorđević.

12. Ово што ме браниш од ових што им смрдља нешто. :)))

13. "само сам можда мало скратила"

скратила смао интересантне дијелове...али, али....није чича од јуче ;)

текстописачке дукатлије ;)

14. Čiča odabij,nemo tebe da bacim u pesmu sa onom obrenovačkom šušumigom :D

15. sto bre elektro ne kucas u mob...ja tako u poruke, zapamti poruku, ok i posle prepisem...

16. само пробај....о ти што су те данакан и јавио силовали!!! ;)...па сад изравњаваш њихове рачуне ;)....

мици разочарала си ме као човек и као комуниста!...

17. A nema vremena,to mora odmah na papir,inače se zaboravi.Takvi stihovi jednom naiđu i gotovo...

18. Чича, нисам 'тела....:))) Шта да урадим да се искупим?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.