Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
bila slava mici ili nako? i moja sestra od tetke zivi u Kragujevcu, juce bila slava ali ja nisam bio...
Предражињо надам се да имаш јакоо добар разлог. :)
Јавио, није, него је то код мојих традиција да се сваке године у ово време пече прасе...пфф каки си човек, требао си да дођеш.
jes vala...nisam znao da si tamo...dosao bih...ajd ovih dana...moram i jednog druga da posetim..skoro se ozenio i dobio dete...
Ma ostao mi u nekoj ružnoj uspomeni dok sam išao u školu... svako jebeno jutro pešačio uzbrdo od stanice do tehničke, kod Parka gore, pa mi se smučilo :)
A i Kragujevčani su mi nekako...pih... ne svi naravno, ali ima ih :)
Ооо, лепо, лепо...кад решиш, ти ми пошаљи пвт или било шта да се организујемо нешто, уствари могу да позовем и друге одавде па да се изупознајемо к'о људи.
imao ja ribu otud..dok sam studirao..bas sam bio zaljubljen..:)...sad nema pojma sta je s njom...
Mici, ja sam inače iz Batočine, tako da često dodjem u KG kad sam kući, najmanji je problem da se javim :))
pa ajd ti mici ovamo...ovi pricaju da ce se upoznavamo sledecu nedelju...al' ja sam stidljiv..ne znam dal cu dojdem...
Предражињо, верујем, мени је школа удаљена 13 км од куће, а идем у 2 гимназију која је на аеродрому у пиздићима, препешачим бога оца за један дан.
Па јесте, мало су људи одбојни итд, рецимо кад сам била у Ужицу, одушевила сам се, скроз се понашају људи другачије него овде.
neki su se tako smuvali Predraze...:))
Јавио, где?
Хахахаха, јавио не зезај бре, човек је старији од мене ко зна колико.
Ne zajebavaj, javio, da se nisam prvi put uplašio, toliko bih dete ko Mici imao :)))
Sta bre gde mici? gde da dodjes? U Bg...krenula je inicijativa da se okupimo...bar sam ja tako razumeo, ove iz ekipe...
koja si godina srednje...moram malo smanjim zajebanciju...moz bre cera da mi budes...
Немој да се шлогираш, прва, и немој да смањујеш зајебанцију јер нисам баш толико мала, наслушала сам се свега до сада.
jeb ga izvinite...ja sam kontao mici da si ti ko lemaja, taj rad...ti jos u skoli...sad me sramota...odoh u cosak da se stidim....
uuuu koji sam ja kreten...moja mala 14 godina...odoh....blam breeeee
НЕ РИСЕ! Можда имам 16 година али се понашам као да имам бар 20!
otisao sam napolje da zapalim...jesam dileja....mada nisam mnogo srao kako znam...i obicno se tako zavrsi...serem, serem pa sve meni na glavu....
Eto, šta ti je prednost kad si matičar, odmah znaš ko koliko godina ima, pa ti se ne da da se zajebeš :)))