Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Јавио, ја ти рекох нешто. Ако ме нешто нервира онда је то кад неко промени целокупно понашање и однос према мени кад сазна колико имам година. А то ми се већ дешавало овде.
joj mici, pa ne promenio ga! pa u trenutku kad si se ti radjala on je pravio svoje prvo dete... kontas... a predrazinjo i ja vezbali pravljenje (msm, ne zajedno, ali smo generacija)
мици ја не мјењам понашање...према теби...и даље си пируеташица :))
да није лемаје можда бих ти и пвт послао ;))
Ala smo ga uvežbali, svaka nam čast.... a, lemajić? :)))
a rek'o sam kad sam dosao na sajt...stvarno nemam meru...sad mi glupo u picku materinu...
al' nista zaboravicemo to...idemo dalje...
spermasiiii su zakoooooon
i zemuuuuuuuun
mi amore, pustaj joj pvt slobodno, znas da je meni tvoja sloboda najvaznjija... ;)))))
cicaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! cetitiri iljade!!!!!!!!!!! cestitam! cmok, cmok, cmok, stisak ruke! :D:D:D::D:D:D
cestitamoooooooo cet'r iljade......:))
хвала, хвала, хвала :)))
професоре...питање за вас...шта мислите колико ја имам година?! онако исрено...када се већ ограђујете од ове малољетнице ;)?!
а са мном сте ортак , и много горе ствари причате...:))
Tlinest :)
peki, jesmo vala uvezbali, svaka na cast! ali, ne smemo se sad opustati, ima jos mnogo toga da se uci! :D:D:DD:
ti si bre musko ЧИЧА..:)) znas kako pricam sa sinom ima 6 godina...ali sa cerama ne...ne d'o Bog...
Što bi rekli lemajić, ovi Zvezdini navijači "Ne posustajte, sve do pobede!" :)))
Čiča muško?... daj ne zajebavaj, javio :)
хахха...еее јавеее....ако ви нећете...ја боме хоћу са мици....причати ;)....
мици мени се јавио...ја немам ни морала...а имам широка схватања ;)
predraze nemo me przis...pa zvao bi se Strina da je zeMsko...:))
немаш ти појма јавеее...;) питај лемајићку шта сам ;)))...ето и пртедраж зна...и дане...али пржимо около дукатлије ;)
ma bre vi ste svi bRezobrazni...samo sam ja ovde iskren..ajd more jeb te se...:))
mojne niko nista da pita lemajicku, jer ako lemajicka pocne da prica, nece vam biti dobro.... :P
ja lemajic nista nisam slagao...a ovi tajni agenti sto se lazno predstavljaju sram da im udje...
Da uzimamo bez pitanja znači? :))
predraze si ti siguran za lemajica...da nije i ona maloletnica...:))