Спе®мерска екипа 2

1. Jupi imaš baš dobru mamu,mene bi moja zadavila :D

2. ma najbitnije je samopouzdanje..kad njega imas imas sve i mozes sve...samo tako ЧИЧА...sve pod noz..:)) jel ovo sve pod noz definisano?

3. Ladno nije definisano :D

4. Laku noć, pozdravi i ti mamu :D . Idem i ja, prebacujem neku muziku s neta, ne mogu više s vama da se bakćem. Vidimo se ljudi, navratiću ponovo.

5. Definisite SVE POD NOZ!!!Ljudi,bree,otkad se proseravamo na spermerskoj temi izdefinisasmo bogaoca izraza,jeste primetili?Cak se i lemaja aktivirala,a CICA udara po slengu...

6. ја дефинисао Курјака ..ЧИЧА опет ти у дефки...:))))

7. On bolje da se povuce sa sajta privremeno da se prasina slegne,kako smo mu digli rejting,jbt...Pa da ima samo 3 zuba u glavi,ima prolaz kod minimum 50% zena ovde.Ostalih 50% su lezbejke...

8. Hahahahaha brate zaključajte ga :D

9. evo me. jel me zvao ko?

10. Lemaja veži ovog tvog čiču,ima ove ženske da se lepe na njega ko na lepak!

11. gdej si lemajic...VECNA INSPIRACIJO autora na Vuki...:)))

12. hehehehe ma neka, ja i volim da se lepe, ja sam prosto ponosna na njega! :D:D:D

13. Pa šta ćemo mi ostali!?

14. Ми у Мулен Руж,јебига...

15. pa snadjite se! :D

evo me javio, bila sa drugaricom na kafi....

16. Dunc aj idemo,ja častim :D

17. ocu i ja sa vama! el mogu i ja sa vama?! pliz pliz pliz!!!!

18. pa da... tamo neka kafa sa tamo nekom drugaricom je vaznija od spermanja...zato nam ovako ide...

19. Aj možeš,al da nam pokažeš tetovaže ako imaš :D

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.