Definisite SVE POD NOZ!!!Ljudi,bree,otkad se proseravamo na spermerskoj temi izdefinisasmo bogaoca izraza,jeste primetili?Cak se i lemaja aktivirala,a CICA udara po slengu...
On bolje da se povuce sa sajta privremeno da se prasina slegne,kako smo mu digli rejting,jbt...Pa da ima samo 3 zuba u glavi,ima prolaz kod minimum 50% zena ovde.Ostalih 50% su lezbejke...
Jupi imaš baš dobru mamu,mene bi moja zadavila :D
ma najbitnije je samopouzdanje..kad njega imas imas sve i mozes sve...samo tako ЧИЧА...sve pod noz..:)) jel ovo sve pod noz definisano?
Ladno nije definisano :D
Laku noć, pozdravi i ti mamu :D . Idem i ja, prebacujem neku muziku s neta, ne mogu više s vama da se bakćem. Vidimo se ljudi, navratiću ponovo.
Definisite SVE POD NOZ!!!Ljudi,bree,otkad se proseravamo na spermerskoj temi izdefinisasmo bogaoca izraza,jeste primetili?Cak se i lemaja aktivirala,a CICA udara po slengu...
Ćao maloletna :D
ја дефинисао Курјака ..ЧИЧА опет ти у дефки...:))))
On bolje da se povuce sa sajta privremeno da se prasina slegne,kako smo mu digli rejting,jbt...Pa da ima samo 3 zuba u glavi,ima prolaz kod minimum 50% zena ovde.Ostalih 50% su lezbejke...
Hahahahaha brate zaključajte ga :D
evo me. jel me zvao ko?
Lemaja veži ovog tvog čiču,ima ove ženske da se lepe na njega ko na lepak!
gdej si lemajic...VECNA INSPIRACIJO autora na Vuki...:)))
hehehehe ma neka, ja i volim da se lepe, ja sam prosto ponosna na njega! :D:D:D
Pa šta ćemo mi ostali!?
Ми у Мулен Руж,јебига...
pa snadjite se! :D
evo me javio, bila sa drugaricom na kafi....
Dunc aj idemo,ja častim :D
ocu i ja sa vama! el mogu i ja sa vama?! pliz pliz pliz!!!!
pa da... tamo neka kafa sa tamo nekom drugaricom je vaznija od spermanja...zato nam ovako ide...
Aj možeš,al da nam pokažeš tetovaže ako imaš :D