Спе®мерска екипа 2

1. elektro i tebe sam ubacio u defku...jel treba i tebe lemajic...:))

2. pa nemam tetovaze, al mogu da ih napravim, nije problem! :D

pa normalno javio, sa drugaricom. zabolese me ruke od spermanja... yj prsti od kuckanja po tastaturi! :P a i sredjuje mi nesto, valjamo neku robu, ovo ono, satro gistro.

e ljudi, maloletna budala ladno godinu dana mladja od mici... jbt, a da mi malo pipazimo kad su one ovde... a? msm, da ne padnu u fras, ili tako nesto....

3. e pa javio, cim moras da me pitas onda bolje nemoj... msm, kad se vec do sada niko nije setio da me ubaci, necu ja nikome ruku da zavrcem...

4. a koliko mici ima godina?

5. lemajic a je si citao nesto moje skoro...msm ako mora crtam...a ova poslednja je o jebacima...jel tu da te ubacim...:)))

mici 16 god elektro..

6. Lemajo, ovo je uvreda, ja svaki dan slusam po onoj raspaloj gimnaziji bljuvotine 10 puta gore od ovoga sto ovde vidim. xD
    I jos samo nesto, od sada mi je Cica najomiljeniji lik na Vukajliji, cicu za predsednika! :))))

7. gde si mici...:))) nema ljutis a pile tatino..:)

8. Dobro mici nemoj se ljutiš,lemaja brine za tebe.Za razliku od nas manijaka :D

9. elektro evo baci pogled ovde http://vukajlija.com/forum/teme/4978 ja tu uvek proverim pre neg krenem sa nekim da pricam... a ako ga/je nema, onda jbg rizikujem.

citala, javio. i jedva prokomentarisala, jer sam realno ostala bez teksta. ali to je skroz okej :) a ne mos' da me ubacis u kurjak jer sam ja to odavno prejebala.... sad samo meditiram... :P

10. Sorry lemajo,neću više :D

11. Javio, da li hoces da budes moj Vukajlijaski tata? :trep: i da me cuvas od ostalih manijaka? :)))

12. To je skroz okej

Univerzalna i nenadjebiva rečenica koja se može koristiti u zamenu za čitavu lepezu osećanja i misli. Njome se možete složiti sa sagovornikom, utešiti ga, izraziti nezadovoljstvo ili, pak, pokazati da vas zabole ćošak od ormana za ono što vam prilča...

sad si mi sve rekla...:)))

zezam se, to je skroz okej..mislio sam za ovu zadnju...razumeli smo se na kraju...

jebi ga, da sam studirao jezike mozda bih odmah ukapirao..:))

13. ocu mici pile tatino...

jebo sam im kevu, ko te bude dirao..:)) ili sto reko Dart Vejder "i'm your father"

14. e jebiga, mojne si na kraj srca. nismo se razumeli, nije nista od gore navedenog, potpuno nova kategorija, al nema veze, objasnicu na okupljanju

elektro, prihvatam ivinjenje, nemoj da ti se ponovi! :P ;)))))

mici, jebiga, ne znam sta da ti kazem.... moj pokusaj majcinske naklonosti i zastite je ocigledno bio neuspesan... izgleda da devojke vise vole tate...

15. Lemajo neće više tebe mi :D

16. e takvog te volim, elektro! :*

17. kad sam ja lemajic na kraj srca... nikad, koliko ja znam...:))

ajd nema veze...idemo dalje...to je skroz okej...:)))

18. Lemajoo, nemo se ljutis :))) budi mi sta god zelis...;)
    Tata, samo upozori Cicu, da ne strada...:)

19. ocu pile tatino...:))

20. e, javio - znam te, znas me, znamo se... :))))))))

ma nema frke mici, vidim ja da ti je javio momentalno prirastao srcu, necu da vam se mesam... :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.