Спе®мерска екипа 2

1. mozes ti lemajic da joj budes, da joj budes.......

tetka...:))

2. hahahahaha, koliko dominiras lemajo, sada shvatam zasto te spermasi ovoliko vole. :)

3. ma vole oni mene zbog nekih drugih stvari ;))))

4. O-ho-ho bogami, bogami...svasta mi pade na pamet sada...:))))

5. zbog kojih lemajic?

6. SPERRRR|mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

7. paaaaa..... zbog toga sto sam mirna, tiha i umiljata! :P

8. joj sto elekricar ima dobrih defki! ne smem odjednom da mu lupam svugde pluseve, bicu sumnjiva modovima...

9. Smes da mu lupas po citanju,sta te boli kurac?

10. a smem? a pa ondak dobro! :)))

11. eee cim neko oce promeni temu odma "sto elektro ima dobre defke" "je li pises ti nesto elektricar"...:))

to su bre moji fazoni..nemoj krades lemajic...:))

12. ste videli ala sam ispljuvao bodibildere u definiciji hahahaha?I dao svojevrsni omaz sebi i Javio-u

13. јбте па и акда ме нема морате ме у причу ставити ;)

гдје си мици, :)...гимназијалко ;)

http://upload.ecvv.com/upload/Product/20088/China_Sexy_School_Girl_Costume2008811950451.jpg

учиш ли ;)?

гдје сте раја...

љубави и теби поззз ;)))

14. Cica, kosa mi je braonkasta :))) moram, tera me tata. :)

15. ljubaaaaaviiii!!!!!! :*

aman, nisam skretala temu. ja sam lepo u jednom komentaru odgovorila, a posle stavila eleka u drugi komentar, po vi mozete po zelji da se nadovezete na koji ocete :D

16. Moje defke su uvek dobre :D

17. хехе овај јавио...тата....е јадна ти са таквим оцем ....који јури шта год сукњицу има ;))))

герилоооо када ћемо у шуме Сиера Мадре поново ?! ;)

18. Мојне да ми дираш тату, знаш да си ми драг, мислим пустио си ме д' уђем у екипу, али јавио је јавио. :))))))

19. uskoro mi amore uskoro.. ali prvo moramo po sumama i gorama nase zemlje ponosneeeeeee... :)))

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.