Е Данкане ја могу било када, могу чак и да побегнем из школе ако треба, али једини услов је да скуп буде у Крагујевцу, јер до Београда идем ретко.
Значи пиши пропало што се мене тиче.
мици ако ти је стало...може се чича исцимати до Крагујевца увијек :)...ронини , зезање, ђаволи, ђаволице ...мсм оно али без два дана спавања нема ништа...и то не у сијену и јаслама, услов је само твоја соба ;))) хехехехе
Предражињо, ово је чист атак на моју личност...:))))
Знам,мици,зато и олакшај овим пунилетним младићима и не изазивај их :)))
А зашто не неделја,елек?
Е Данкане, мене не питаш је л' хоћу на окупљање...добро, добро...
ХД
Nedelja je dan za odmor,a ne za zevzečenje sa dukatlijama :D
Мици,хоћеш ли на скуп,и кад ти пасује?
Па недеља је баш за то,дукатлијо.Има да дођеш
Oću sve trčim.
ја сам за мици :)...у сваком случају ;):...
Хахахха Чича издоминирао :)))
Е Данкане ја могу било када, могу чак и да побегнем из школе ако треба, али једини услов је да скуп буде у Крагујевцу, јер до Београда идем ретко.
Значи пиши пропало што се мене тиче.
E ljudi ajmo u sredu :D
Која бре среда,јеси нормалан?
Мици,збогом онда...увек ћеш бити у нашим срцима...
Nisam,što pitaš :D
Данкане, човече, почела сам да плачем ;))))
за окупљање..ја могу увек....и све остало..
је ли мици пиле татино, овај Чича каке намере има с тобом?
мици ако ти је стало...може се чича исцимати до Крагујевца увијек :)...ронини , зезање, ђаволи, ђаволице ...мсм оно али без два дана спавања нема ништа...и то не у сијену и јаслама, услов је само твоја соба ;))) хехехехе
Па татаа...ја сад не знам да л' је ово љубависање или шта. :) Мора он да се изјасни ;)
Јавио,да ли је могуће да смо човека толико изрекламирали,да је ово ужас?Почиње да ми иде на живце што га све жене а и дукатлије воле.
професоре јавио ја чисто кохерентно да нагласим да сам дукатлија, па онда могу бити и другар ваше кћери ;)...
Javio ja bih to vezao za šljivu i tukao :D
"Јавио,да ли је могуће да смо човека толико изрекламирали,да је ово ужас?"
ти мислиш да је то само због рекламе ;)?!