Спе®мерска екипа 2

1. Предражињо, ово је чист атак на моју личност...:))))

2. Знам,мици,зато и олакшај овим пунилетним младићима и не изазивај их :)))
    А зашто не неделја,елек?

3. Е Данкане, мене не питаш је л' хоћу на окупљање...добро, добро...
    ХД

4. Nedelja je dan za odmor,a ne za zevzečenje sa dukatlijama :D

5. Мици,хоћеш ли на скуп,и кад ти пасује?

6. Па недеља је баш за то,дукатлијо.Има да дођеш

7. ја сам за мици :)...у сваком случају ;):...

8. Хахахха Чича издоминирао :)))

Е Данкане ја могу било када, могу чак и да побегнем из школе ако треба, али једини услов је да скуп буде у Крагујевцу, јер до Београда идем ретко.
    Значи пиши пропало што се мене тиче.

9. E ljudi ajmo u sredu :D

10. Која бре среда,јеси нормалан?

Мици,збогом онда...увек ћеш бити у нашим срцима...

11. Nisam,što pitaš :D

12. Данкане, човече, почела сам да плачем ;))))

13. за окупљање..ја могу увек....и све остало..

је ли мици пиле татино, овај Чича каке намере има с тобом?

14. мици ако ти је стало...може се чича исцимати до Крагујевца увијек :)...ронини , зезање, ђаволи, ђаволице ...мсм оно али без два дана спавања нема ништа...и то не у сијену и јаслама, услов је само твоја соба ;))) хехехехе

15. Па татаа...ја сад не знам да л' је ово љубависање или шта. :) Мора он да се изјасни ;)

16. Јавио,да ли је могуће да смо човека толико изрекламирали,да је ово ужас?Почиње да ми иде на живце што га све жене а и дукатлије воле.

17. професоре јавио ја чисто кохерентно да нагласим да сам дукатлија, па онда могу бити и другар ваше кћери ;)...

18. Javio ja bih to vezao za šljivu i tukao :D

19. "Јавио,да ли је могуће да смо човека толико изрекламирали,да је ово ужас?"

ти мислиш да је то само због рекламе ;)?!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.