Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Чича, стављамо и малу у кола кад кренемо за БЛ :)))
Чича, ако готивиш Раднички, и Ђаволе, онда дођи да навијамо заједно....тата је л' нас пушташ?
Лично,знам да је само због тога,дукатлијо.
Елек,зашто те Зоки онолико мрзи?
ма другом ти те приче Чича...нисам ја сисо весла, ја сам весло сисе...
ако су ти намере часнеи јасне онда на окупљанњу да их изнесеш јавно, па ће размотримо...
Ko me bre mrzi?Zoki?Šta jel opet nešto pisao na forumu :D
"Чича, стављамо и малу у кола кад кренемо за БЛ "
значи брате пред очи ми не иди бРез ђевојке ;)))
"Чича, ако готивиш Раднички, и Ђаволе, онда дођи да навијамо заједно"
уф да само знаш колико их волим и готивим... к`о лешинаре и унитед форце и остале у једном...толико да кроз Крагујевац без "стојанчета љутог" не крећем ;)))
"Лично,знам да је само због тога,дукатлијо."
завараваш се...позерууу дукатлијо ;)....
"ма другом ти те приче Чича...нисам ја сисо весла, ја сам весло сисе..."
професоре био сам неваљао и захтевам да ме казните...са вашом кћерком ;)))
а на окупљању ме нема ;)
Чича да сам нека ђаволица, и нисам него си могао да се направиш да волиш Раднички да би нас тата пустио. Овако сад морате да ме отимате ти и Предражињо. То ти је све бачена ствар, осим ако нисте стручни ;)))))))))
Јесте елек.Тамо где се прдлажу постери ѕа брисање,дечко пријавио твој дупли налог.
http://vukajlija.com/forum/teme/7634?strana=71#post_480641
Шта ти рекооо ја би' га билааа....:))))
хеххе...ма могу се претварати да сам крмак, могу се претварати и да имам великог пишончета, могу се чак и претварати да сам геј и дукатлија ( уствари то можда и јесам?!) , али да волим неки други клуб то већ не ;)))
еее а стручни смо ти ми...јелте прИдрже...оне `61 кад смо ономад у Горњој Маочи отели оним вУхабијама ону црнку, па када нас је пола села ћерало...сјећаш ли се црни Предраже?!
мици пиле татино...мора да навија за Рад...па да размислим...:)
I Sunce te jebalo што не рече раније? :)))
Тата, суров си до коске :)))
pre 2 minuta
еее а стручни смо ти ми...јелте прИдрже...оне `61 кад смо ономад у Горњој Маочи отели оним вУхабијама ону црнку, па када нас је пола села ћерало...сјећаш ли се црни Предраже?!
KAko se ne bih sećao, dobri moj Čile :)))
"I Sunce te jebalo што не рече раније? :)))"
ма то је све Тито крив! ;)))
"KAko se ne bih sećao, dobri moj Čile :)))"
добро је...ја се не сјећам ;)))нека има неко да се и сјећа...
Ma dečko je prso dane i sinoć je ostavio post na forumu.
Čiča, pa ja kad sam mator ko Biblija :)
"Čiča, pa ja kad sam mator ko Biblija"
па ти са маторим стажом мене од 9 и по нашо дукатлијисати?! ;)
Pa da naučiš nešto dok si mali. Čile :) tad se najbolje zapamti :)
јелте...ил` је тада дукат најужи, а ти проширујеш видике својим "знањем и имањем" ;)
nijedan nije toliko mali da ne može da se razradi :)