Спе®мерска екипа 2

1. Aj beži i ti duncane :D

2. опет тај рад данкане ;)

3. Маро, ја нисам пљувала никога, само спермујемо, не узбуђуј се. Чича, и даље сам верна. :))))

4. Voleo bih pojedince ovde da mojim imenom, likom i delom ne ispiraju svoja usta. Neke stvari previše smrde da bi ih čak i moje ime opralo.
    Hvala!

5. Хахахахаха ја рекох ЦАР!

6. Aj beži dukatlijo!

7. Voleo bih pojedince ovde da mojim imenom, likom i delom ne ispiraju svoja usta. Neke stvari previše smrde da bi ih čak i moje ime opralo.
    Hvala!

8. Извини РИБО, нисмо 'тели. :)

9. Ma šta mu se izvinjavaš!

10. Ма,ЦАРИНА!!!

11. Данкане аман човече шеви :))))))

12. наташоооооо...па чекам те ми амореее ;)

13. Лемајооо, несуђена кево моја :)))))

14. pa evo me mi amoreeeeeee! :D a sto me cekas?

15. маааааааааа...безвезе ми постало отићи на спавање а да немам твој дах преко рачунара на себи ;)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.