Спе®мерска екипа 2

1. Овде инцест у најави :)))

2. ja? keva? .... sta se bre ovde desavalo dok mene nije bilo? odem na 5 min, jbt, a ovde nastane haos!

3. Zna se šta se čeka uveče :D

4. ххахахха....лемајићкоооо!!! ;)

5. Ма ништа лемајо, то је још од онда кад си рекла да су твоје намере да ме мајчински заштитиш пропале. :)))

6. JA ću da pevaaaam!!

7. aaaaaa tooooo... da....

pevaj elektro, koliko te grlo nosi!!!!!!!1
    :D:D:D:D:D:D:

8. Električaru, kako si?
    Kako tvoj veliki ego zajedno sa malim mozgom?

9. дошла Мара да СПЕРМА...тооооооо женских руку никад доста....

спеееееррррррмммммммм

10. дошла и отишла да се жали суровом да смо је вређали

11. Марооо, немој ми негативну енергију са чета преносити овде љубим те, ово ми је једини кутак где се не свађа и не пљује нико. Сад ако ми га нарушиш, отићи ће сперм у пропаст. :)

12. манијацииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии

13. Неприлагођенаа...не хејтуј нас, спермуј са нама. :)

14. о Божееее.....мон дју....

15. мици, само ми ти помажи, видиш да се слабо сналазим, ја видела ово од ових овде:D

16. Ма јок, боље да си написала дукатлијееееееееееееееееееееееееееееееееееее
    Данкан би те изобожавао одмах :))))

Чича, шта ти је?

17. mi amore, to tvoje mon dju ko ono moje iju!

18. па ја се другом вечерас шлихтамммммммммммммммммммммммммммм:)

19. Опалааа не причаш ништа који је тај одликаш, а? Ако те срамота овако јавно пошаљи ми пвт :))))
    Е и да ако је Чича у питању, заборави, он је сада мој ;))))))) (и лемајин ал она ми ко кева па је не рачунам)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.