Спе®мерска екипа 2

1. Ма,Чича је онда змај,ако је тачно то што ти мици причаш ;)))))

2. видиЈо сма већ мици...види ти ње само како се брине да ја нећу видјети нешто што ми је написала ;):...хеххехехех....

3. татино...то нешто иза мојих лећа...море, море.....

4. Lelemudi i mrsomudi :D

5. Хахахаха па Чича, што ме ондаК малтретираш, живци ми к'о струне :)))
    Данкане, јесте, видиш да је упознао часну дјеву па се пробудио из мртвих, неће ваљда да ме поједе јебеш га :)))))))

тата, нисам ја ништа, него навукле ме животиње ;)

6. неће ваљда да ме поједе јебеш га :)))))))заменила си слова хахахахаха

7. ххахах...па знаш како мици...ниси се ти још доказала преда мном....а ја сам да те подсјетим заслужан за твој улазак у екипу...дакле поклониш ми дјевичанство (ако га још имаш) и ријешено ;)...јавио прави се да ово ниси чуо...

8. Хахаххахаха, нисааам :Р

9. ИЈУ ЧИЧА немој у девичанство да ми дираш! :)))))

10. ма има да јој поставим појас невиности...срам да ти уђе Чича...какве речи пред родитељем невиног чељадета...

11. па морам у то шта ћеш...најслађе...а ти као прави дио екипе, ми то лијепо поклониш и ствар ријешена ;)

12. Nevina ko devojačka suza :D

13. јавио...пази када чича похита на твоју ћеру, да и теби у дукат случајно што не упадне ;))) хаххахах

14. Ех јадо та твоја мукичица дај боже да се не саломи док дође до мене :)))))

15. хахаха...можда јесте ситан али је динамитан мици.....;)

16. Mali al tehničar :D

17. ма не вреди ни да је инжињер, али нека нек се теши дете...:))

18. дукатлија

19. ххахахха....а доктор наука јавио?!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.