Спе®мерска екипа 2

1. хахахахахаха, тата, ако си му реко, е а да вас питам нешто спермаши, је л' мрзите ЈТУ?

2. ја сам јавио...видим представљате се па да се и ја представим....:)

3. мици мицимици..што јел ти мрзиш ЈТУ?

4. мици ја да...јеб га не могу да кажем мрзим ал ми иде по ганглијама....

5. Ма јок, мислим нисам никада имала конфликт пошто је био банован отприлике све време док са била овде, него видим сви кад помињу нешто лоше обавезно помену и њега па зато...:)

6. ма ЈТУ је краљ....:)....

7. Хахахахха МАЈСТОРЕ ;)))

8. Ma dukatlija sto posto :D

9. Ма краљ је он,нема шта ко да га мрзи,само уме да испровоцира ове пријемнике до бола :)

10. тај рад дане ;)...........ЈТУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

11. Мене сигурно не, верујте ми, така сам особа :) пре ме нервирају неке малецне ствари, а кад неко серенда, ма ја само кулирам :)))))

12. ELEKTRIČAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

13. Па озбиљно..Ја га готивим још док нисам писао овде,а био регистрован.Мислим готивим да читам кад уђе у конфликт,сав је надмен,али није глуп,то ми је оно баш кул.А мислим да је клинац,нисам сигуран.

14. JTU je na četu, pa izvolite i pljujte ga tamo, da bi mogao da vam lepo zapuši usta.
    Mici i Elektrik

15. коме ти кулираш?
    а?
    а?
    а?
    а обећала си се мени?!

16. Maro odjebi u skokovima!

17. Мислим,реално,човек уме да испозива ниско некога,али да се ипак насмејеш томе,а гледаш Талентовано Глупог који покуша нешто слично и тачно видиш одсуство стила и јад и чемер људског рода...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.