ConQUIZtador

1. Фејзе, мени је ник "Пеки", ћирилично. У дну стране сам.

2. nemere pajko ide da skine neki virus recycler32 sa kompa pa da sacuva podatke vredne zivota

3. Фејзе, не могу да четујем тамо са тобом, немам онај "ЦПВ" од пет дана...

4. океј али сам те додао у собу, чекам да се јави страја.. ваљда ће скоро, ил ћу да одустанем :)

5. ајде неко други страја запалио негде!

6. Ваљало би да ја направим списак нас који играмо ово и да напишем који су нам никови тамо, па да се лакше сналазимо, м?

7. ма знам да је јесте али брате ај један на један једну пошто нас Страја испалио? Океј? Дуел правим

8. ae stavljajte me pajkoNP

9. Пеки Гагован сам лолололол

10. ae stavljajte me u sobu

11. направио гагован сам нема чета лолол

12. Мени се ујебао нет, али сам стигао да утврдим да сам те оставио на нула поена. :Р

13. Osvojio sam 3. mesto na mini turniru malopre, i sad ispao u polu-finalu u ovom, a mog'o sam lagano da opet u finale...

14. mogu i ja mada nisam to igrao odavno pa nemam ono sranje za čet

15. ГАГОВНОГ ЧОВЕКА СТЕ НАШЛИ ДА ПРОЗИВАТЕ лололололол

16. ЗА ПЕКИЈА ВОЛЕО САМ У ШАБЦУ КРАЈ САВЕ!

17. Људи ја сам завршио

18. одок са квиза показао сам да дељем! Иначе Пеки можеш сам себи да поставиш питање да би вратио оне круне

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.