Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Razvali me čova 'ladno. Jebiga odnos igara 30:1300 :))
Nastavi da vezbas :) salim se, nisi los za tako mali broj partija (ipak je to pored znanja najbitnije). Aj pa igramo drugi put jos neku. Zanimljivo mi je kad igram sa poznanicima, u ovom slucaju sa "poznanikom".
Šibaćemo večeras sa još nekim. Sad ih nema puno na Vuki pa ni ne možemo :))
Evo i ja da se upišem ovde. Tamo mi je isti nick. Sad ne mogu igrati, al' naleteću neki put da se okušamo. Poz!
Veceras pratim turnir na cq-u ako budem za kompom. Mrzi me da ucestvujem, a i ne trose mi se mukom zaradjeni zlatnici. :)
Pametno :)
Ja igram Conq (ponekad), nick mi je Jare96
Kako ste prošli na turniru? Ja slabo, tek 175, 2 partije sam bezveze izgubio u zadnjem potezu. Ali zato sam uzeo kačket na aukciji.
Nisam ni ucestvovao, oblast nije bila primamljiva. Ako je neko za duel, nek se javi :)
I bravo urrade, moram da se potrudim za onu maju.
jel ima neko da igra sa mnom i eklipsom??
'Oću ja.
ajd, napravio sam sobu
auuuu unistavanje jebote
Što me iskuliraste? Ae još, još.
Kad završite hoću i ja :))
tjomija sam stavio na NOT TO PLAY WITH listu lolo
zajedno sa urosh-trooper-om :D
Znači dobri su. Proveravao sam ih PI im je preko 7000 što je super :))
loksi bani na cet
ajdeee
igramoooo
ja sam Zenskinja
pravite sobu
Gde Sedplase ?