ConQUIZtador

1. Хаххахахахахаха, како сам фејловао, мени ''лупам'' именица. :)

2. Мене су учили да иде треба. :) Можда си у праву, питај Џимија. :) Е ја ћу играти за 20ак минута, одох да гледам Саут парк. :)

3. Јел гледаш преко нета, или има негде на ТВу?

4. Ааа, ајде иди, таман ја да се окупам. ;)

5. На Мтв-ију. До јаја епизода са Стив Џобсом :)

6. не почињите после без мене :)

7. Ја сам гледао фил Human Centipede... Тек тада сам схватио колико су се спрдали у овој епизоди... :)

8. О чему се ради у филму?

9. Неки луди хирург, познат по одвајању сијамских близанаца навата неке две ликуше и неког Јапанца, који прича исто као овај у Саут Парку, и направи од њих гусеницу. Онда их тролује, дође мурија, убије једног пандура, са другим се у исто време изрешета, тако да у кући умру сви сем то троје што су спојени у гусеницу. Будући да је кућа прилично одаљена од остатка цивилизације, филм се завршава тако што вриште, знајући да не могу да изађу. Е да, Јапанац је умро, истриповао се да је дотични хирург Бог и да га кажњава због својих злодела, па се искасапио по врату. Има и други део, где неки лик одгледа тај филм, па се истрипује да је он као тај хирург, па почне и он да прави гусенице... :)

10. Хаххаха!! Колико обожавам ту дозу сатире у Саут парку. :)

11. Ја не могу више да играм, мрзи ме... :)

12. Чекам Муриња онда :)

13. Ко чека тај дочека. :)
    Ајде играмо само ти и ја онда.

14. Хоћеш дуел или да игра неки анонимус са нама? :)

15. Како оћеш. Добићу те свакако, боље са сведоцима. :))

16. Јао, дечко, готов си сад. :)

17. Која ти ова Мирдита

18. Откуд знам :)

19. Хахаххахаха сисо!

20. КИСЕО АХАХАХХАХАХАХАХАХ

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.