Ма знам преко Хрома, то сам прочитала. :) Него мени никад није излазио бурек форум, кад багује, пише типа не може да се повеже са конком не са буреком. Шеки, мени карактеристичније за Фландерса. :))
Murinjo, ako je bag, onda je Boga mi jedan debeli, već 3 dana ne mogu da uđem, kad sam to napisao na Burek forum fb strani, oni obrisali post, stoka.
Мирослав се зовеш? :))
Хахахах, јебига, не воле те људи.. Какав Бурек, спамерски форум. А Конквистадор ми није занимљив више јер сам најбољи. :)
Оно, ако се ја не рачунам? :)
ajde nato, da te operem jednu
Близу. :) Фаустино, неће ти бити много тешко. Што бираш најслабијег противника, није фора? :Д
опасне речи за неког ко ме није добио никад. :) И не зовеш се ваљда само Мика? Да није Милорад? :) Фаустино ник? :)
ti mi delujes nezainteresovano murinjo :) upadaj ako oces. nik mi je sekutikaram
Мурињо, ош ми рећи јесам ли погодила?
E sad radi, promenio sam particiju.
O'šo ja, vidimo se sutra.
Сад нема ко да игра лололо
Ima, pravi sobu, nik je Matriks5. :P
играм за неку опкладу сад, ај сутра ћемо :)
Je l' 'oće neko sad?
Ocu ja
Možeš sad? Izvini jebiga, nisam video odmah.
Hoće li neko sad?
ajde ocu ja duel, nik je sekutikaram
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
Ма знам преко Хрома, то сам прочитала. :) Него мени никад није излазио бурек форум, кад багује, пише типа не може да се повеже са конком не са буреком.
Шеки, мени карактеристичније за Фландерса. :))
Murinjo, ako je bag, onda je Boga mi jedan debeli, već 3 dana ne mogu da uđem, kad sam to napisao na Burek forum fb strani, oni obrisali post, stoka.
Мирослав се зовеш? :))
Хахахах, јебига, не воле те људи.. Какав Бурек, спамерски форум. А Конквистадор ми није занимљив више јер сам најбољи. :)
Оно, ако се ја не рачунам? :)
ajde nato, da te operem jednu
Близу. :)
Фаустино, неће ти бити много тешко. Што бираш најслабијег противника, није фора? :Д
опасне речи за неког ко ме није добио никад. :)
И не зовеш се ваљда само Мика? Да није Милорад? :)
Фаустино ник? :)
ti mi delujes nezainteresovano murinjo :) upadaj ako oces. nik mi je sekutikaram
Мурињо, ош ми рећи јесам ли погодила?
E sad radi, promenio sam particiju.
O'šo ja, vidimo se sutra.
Сад нема ко да игра лололо
Ima, pravi sobu, nik je Matriks5. :P
играм за неку опкладу сад, ај сутра ћемо :)
Je l' 'oće neko sad?
Ocu ja
Možeš sad? Izvini jebiga, nisam video odmah.
Hoće li neko sad?
ajde ocu ja duel, nik je sekutikaram