Jebote, gde si bre ti?! Aj pravi ti. Je l' ti nik Muri ćiliricom ili latinicom? I zašto te jebeno nema?! :) Aaaaaaaaaaaa, eve te. Upadajte. Sry Ajax, opičićemo još ovu i to je to za večeras.
Знаш оно
"купио сам себи пластичну лутку, да ми замени тебе драга када падне ноћ. У топлој соби ја сам је напумпао, миловао њежно тачно колко треба имајући у виду да се не зателеба. Све што ми је пружила било је као код тебе! ВАГИНАЛНА МАНИПУЛАЦИЈААА!!"
"купио сам себи пластичну лутку, да ми замени тебе драга када падне ноћ. У топлој соби ја сам је напумпао, миловао њежно тачно колко треба имајући у виду да се не зателеба. Све што ми је пружила било је као код тебе! ВАГИНАЛНА МАНИПУЛАЦИЈААА!!"
Прави собу онда, пошто те ја не видим :)
Napravijo, upadajte.
Ko kara ovde koga? Ja ujutru imam predavanja. Oćemo li se igrati?
Imam i ja burazeru. :) Na kojem si faksu? Što izađe jbt?
Има ли места за Мурија?
Aj da opičimo jednu ja, ti i Nata. Ja pravim. Ulogavaj se Žoze. :)
Ајд, ко у стара времена. :) прави
Мури ми ник, додај тамо шта треба. Наталији је Наталие10 или тако нешто... Ко јебе овог Ајакса лололололо
Na ekonomiji. Nisiam video kada ste otvorili
Jebote, gde si bre ti?! Aj pravi ti. Je l' ti nik Muri ćiliricom ili latinicom? I zašto te jebeno nema?! :) Aaaaaaaaaaaa, eve te. Upadajte. Sry Ajax, opičićemo još ovu i to je to za večeras.
Мури на ћирилици. :)
Ako neko oče da se igra neka se javi. Ne mogu da spavam
Питај Блејка, Мури и ја смо на играјмо се :)
лололо
ВАГИНАЛНА МАНИПУЛАЦИЈА Оо
М?
Знаш оно
Не знам то
Priznaj, jesi ovo ti smislio? :)
Блејк, то је песма. :)
To ti misliš. :) Hoćeš da opičimo koju sad? I ako ima još koga, slobodno. Ja ću posle d' učim, ne mogu sad, nema šanse. :)