Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
e ipce, sta ti je, zakonski dozvoljeno sve posle 14 god! znaci... momci... navalite.... (mici, nek ti je bog u pomoci! ahhahah)
ко се руга посе*у га... ;)
E mici ja te branim,dok se ćale ne vrati.A vi tražite nešto starije,nije vas sramota,detetu da gledate pod suknju :D
Necu ja Mici sve dok je jail bait :)))
ma daj bre, legionar nema veze sa elektricarem... msm, pa pogledajte ga, oci su mu preblizu... ma nije to on.... :P
Лемајооооо хахахаха
Е само да вам кажем да морате Јавиа да питате без његовог пристанка нема ништа :)))
Мици пева Чичи "Ја хоћу само тебе, за тебе само знам"... ми остали можемо само да навијамо (мени неће да падне тешко да навијам) :)))
Jailbait is slang for a person who is younger than the legal age of consent for sexual activity, but physically mature enough to be taken for an adult.1
ma ne brini, sve cu ja da sredim da javiom... :P
ipce, alo, jel citas ti sta ja pisem!? legal age of consent for sexual activity u srbiji je 14 god!
Ја мамац, али Ипче ја ускоро добијам личну карту :треп треп: :)
предраже немој само ту да ми пјева...те што пјевају те у навијачком руху частим телескопима ;))))
и ја се слажем са лемајом...није оово електро ;))))
мици а када се фарбаш ;))?!
Данкане, има једна дефка моја данашња "За то се кривично одговара", на ту тему о којој причаш :)))
Hahahah kako je glupa ta fora sa očima,a mi zezamo ortaka na faksu za to hahahaha
А да предражињо али сам сазнала да је геј, па ми је само Ипче остао :)))
Ne citam ja samo spermujem...Mici,kad dobijes LK dodji slobodno kod tate javia u posetu,navraticu i ja :))))
Није геј, Мици, само је свестран човек :)))
лемајићко а када о тој теми старости већ расправљате...ти знаш нешто око тих санкција и догађаја и поготово згражања јучерашњих ;)))))
Легијо, какав црни Електричар ти, ти си баш супер лик, а онај је био смарачччч :)))))))
Dunc kad izlaziš iz apsa?