Pedjo,znam,video sam,ali obecao sam da sa ovog nloga ne ocenjujem ni dajem komentare,samo sam se malo zaneo sinoc,ali belo vino je krivo,oprosteno mi je :)))
Mico,srce malo...Moze da se prica da sam jebac i svaler ali ja nikad nisam krio,ja sam ipak Dukatlija.Videla si koji mi je username na LAstFM...Dukatlija!
Znam,Pedja,video sam je danas,ali tek sad znam da je tvoja :)))Posto ne smeh da ocenim,a da si u pravu u pravu si...Svira se klavir za takve stvari...Da li je definisano "svirati klavir"?
Pedjo,znam,video sam,ali obecao sam da sa ovog nloga ne ocenjujem ni dajem komentare,samo sam se malo zaneo sinoc,ali belo vino je krivo,oprosteno mi je :)))
Алооо децо не дирајте Данкана, он је лик овде за вас јебач бре, а не као ови овде гејеви :)))))))))))))))
ово је само упозорење, за сваки прекршај казна коју мој болесни ум смишља са лакоћом
ја бар признам да сам дукатлија...а види вас ;))))
Elektro,pa danas.Tj vec je trebalo,ali pobeze mi Surovi,ne vide PVT
Мици је геј исто :)
cica, ma ne znam ja nista... nista ja ne znam...... bolje mi da cutim, tad sam pametnija! :P :))))))
Mico,srce malo...Moze da se prica da sam jebac i svaler ali ja nikad nisam krio,ja sam ipak Dukatlija.Videla si koji mi je username na LAstFM...Dukatlija!
Данк, нисам написао то због плусева, него у склопу приче наравно... да не кажем у склопу Мице :)))
хехехех....мици када си ти већ геј...кад се неупознајемо ;)))?!
лемаја....тај рад...ето можеш ми пријетити са цинкањем и казном када ош ;)))и вртити пред носом :)))
Е а овог предрага ни лезбејке не пале, отишла ова деца у курац од кад нам је Миланче на еуросонгу :)))))
dukatlije! iju!
Pazi kad je onaj pajdoman namerno otišao na temu da mene iznervira :D
O svašta sa tim ljudima,da li će ikad naučiti nešto o životu.
легијо, наравно да не :))))))
Znam,Pedja,video sam je danas,ali tek sad znam da je tvoja :)))Posto ne smeh da ocenim,a da si u pravu u pravu si...Svira se klavir za takve stvari...Da li je definisano "svirati klavir"?
u moje vreme... bilo je jos gore!
ma necu cica, mi amore, ne bavim se ja ucenama i cinkanjem... ali ako me neko napije ima sve da ispricam! :P :))))))
ни дукатлије нас не воле ....
http://vukajlija.com/svirati-klavir/50729
Zašto mici,šta im je čovek zgrešio :D
Ja mislim da jeste dunc.
лемајићко а хвала Богу никада не пијеш ;))))
jbt kako odlican sleng, a onako bedan skor!!!!