Спе®мерска екипа 3

1. Pedjo,znam,video sam,ali obecao sam da sa ovog nloga ne ocenjujem ni dajem komentare,samo sam se malo zaneo sinoc,ali belo vino je krivo,oprosteno mi je :)))

2. Алооо децо не дирајте Данкана, он је лик овде за вас јебач бре, а не као ови овде гејеви :)))))))))))))))

ово је само упозорење, за сваки прекршај казна коју мој болесни ум смишља са лакоћом

3. ја бар признам да сам дукатлија...а види вас ;))))

4. Elektro,pa danas.Tj vec je trebalo,ali pobeze mi Surovi,ne vide PVT

5. Мици је геј исто :)

6. cica, ma ne znam ja nista... nista ja ne znam...... bolje mi da cutim, tad sam pametnija! :P :))))))

7. Mico,srce malo...Moze da se prica da sam jebac i svaler ali ja nikad nisam krio,ja sam ipak Dukatlija.Videla si koji mi je username na LAstFM...Dukatlija!

8. Данк, нисам написао то због плусева, него у склопу приче наравно... да не кажем у склопу Мице :)))

9. хехехех....мици када си ти већ геј...кад се неупознајемо ;)))?!

лемаја....тај рад...ето можеш ми пријетити са цинкањем и казном када ош ;)))и вртити пред носом :)))

10. Е а овог предрага ни лезбејке не пале, отишла ова деца у курац од кад нам је Миланче на еуросонгу :)))))

11. Pazi kad je onaj pajdoman namerno otišao na temu da mene iznervira :D
    O svašta sa tim ljudima,da li će ikad naučiti nešto o životu.

12. легијо, наравно да не :))))))

13. Znam,Pedja,video sam je danas,ali tek sad znam da je tvoja :)))Posto ne smeh da ocenim,a da si u pravu u pravu si...Svira se klavir za takve stvari...Da li je definisano "svirati klavir"?

14. u moje vreme... bilo je jos gore!

ma necu cica, mi amore, ne bavim se ja ucenama i cinkanjem... ali ako me neko napije ima sve da ispricam! :P :))))))

15. ни дукатлије нас не воле ....

16. Zašto mici,šta im je čovek zgrešio :D
    Ja mislim da jeste dunc.

17. лемајићко а хвала Богу никада не пијеш ;))))

18. jbt kako odlican sleng, a onako bedan skor!!!!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.