Спе®мерска екипа 3

1. поздрав легија!!..:у ставу мирно салутира: ;)

2. iju cica! :P pa msm, ono, gde oces, ja sam prilicno fleksibiilna... :P ;))))))

ajd legija, laku noc! :*

3. Е па Чича онда си пичка, нећеш да муваш ове дјеве око себе :)))))))))))))))))

Легијаааа легијаааа иде да спаааваааа ;)
    ајде лаку ноћ брате :)

4. E ima Milorad neku ratnu da nam ispriča,pa da zaspimo ko jaganjci hahahaha

Laku noć.

5. nemoj legija, ko boga te molimo!

6. хехе...лемајићко знам...али ја сам стидљив и истрипан ;))))....

хеххехе...не, не, не мици...онда сам смао дјевица ;)...а дјевојке ми саме прилазе ;)...само нећу да их стављам на муку због њих самих ;)))...

7. Милорад Улемек Легија, човек који ће искоренити тужибабе :)

8. Ma ne ja vama,nego on nama tamo u bloku.Kad on ispriča priču,pola zatvora zaspi i nikad se ne probudi :D

9. Gde je Mici?Ima jako vazan PVT,kako da izbegne ban.

10. И шта радиш кад ти приђу, ајде обори ме сад са ногу :)

11. Ma ne ja vama,nego on nama tamo u bloku.Kad on ispriča priču,pola zatvora zaspi i nikad se ne probudi :D

hahahahhahahhahhahahh!!!!!!!!!!!!!!

12. мици нећу сад...а и нећу почињати ништа...јер ако почнем онда те нема нигдје ;)...тако да ово радим за твоје добро :))))

13. :zvizduce:

e drugari, idem ja da spavam. ajd vozdrica!

14. Лемајоооо зар и тиии издајницеее...

15. алохца Наташљена...лијепи снови :)...

пс-да није мало рано да идеш спавати ;)...

16. иначе ево ем опет у примјеру...докле вишееееее:

http://vukajlija.com/reklamiras-se-ko-energijina-picka-i-dzimijev-kurac/165798

17. jbg, mici, ovo ja tebe pustam da se vezbas da sama izadjes na kraj sa ovolikim spermom :P ;))))

mi amore, sinoc nisam ni oka sklopila, a bas rano ustala, moram nadoknaditi :)))))))

aj....

18. то за синоћ си баш морала рећи....је*и се....

19. Ипче нисам ћоравааа :Р

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.