лемајићко тај скор је у то вријеме почетак 2009 као данас када имаш 100 плусева ;)
kao i uvek,lemajic...ima sto iljada korisnika i mrzi ih da daju palac gore na sleng na recniku slenga....
Ako me ikad odbanuju,napisaću jednu sleng defku,makar crko.
e, sad mi pade na pamet, a da neko otvori temu "tuzibabe i slihtare"? a? msm, ima ljudi koji jedva cekaju da se tu zapljunu! :D
Е извинте што ме није било писала дефку :))))))))))))))))))))
to je vrh ideja,ajde otvorite,ja se tuzakam cim me odbanuju,znaci bice haos :)))Prihvatam igru!
U ja bih prvi!
Evo lemajićka ima neuredan sto,dunc nije oprao dres sto godina,čiča muva maloletnice,električar pravi duple naloge...ihaj šta bi tu bilo materijala :D
А ја, шта би за мене билооо???
pa to ti kazem,a nadam se da ce Zokile da pojede svoja mala muda od muke sto ga tako inteligentno spustamo hahahahahahaah
хахахха ајде, ко ће да прави?
шта чича ради?!!!!!!!!!!!!!! ааааааа?!!! што лажете народ?!
Pravim ja kad me odbanuju,samo za Zokilea...Strpite se malo
Неее Чича не плаши се нећу да укаљам твоју геј историју, ево људи не мува ме Чича :))))))))))))))))
E,Mici...banovace nam te zbog primera u definiciji hahaha
То то, само га трси Ипче :)))
Navali narode http://vukajlija.com/forum/teme/10043
ко је реко да је чича геј?!!?!?!?1аааааааааааааа?! што лажеш народ!
Чича је дјевица!!!!
cica, jel tamo da te drukam, a? :P
лемајићко...лемајићко...
шта си то рекла срам да те буде....
гдје да ми дрк*ш?!....једино код тебе у стану ...оно..не знам ;)))...може и у неком јавном вц-у ;)))
Hahahaha aj narode pozdrav iz ćelije,legionar ide na počinak.
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
лемајићко тај скор је у то вријеме почетак 2009 као данас када имаш 100 плусева ;)
kao i uvek,lemajic...ima sto iljada korisnika i mrzi ih da daju palac gore na sleng na recniku slenga....
Ako me ikad odbanuju,napisaću jednu sleng defku,makar crko.
e, sad mi pade na pamet, a da neko otvori temu "tuzibabe i slihtare"? a? msm, ima ljudi koji jedva cekaju da se tu zapljunu! :D
Е извинте што ме није било писала дефку :))))))))))))))))))))
to je vrh ideja,ajde otvorite,ja se tuzakam cim me odbanuju,znaci bice haos :)))Prihvatam igru!
U ja bih prvi!
Evo lemajićka ima neuredan sto,dunc nije oprao dres sto godina,čiča muva maloletnice,električar pravi duple naloge...ihaj šta bi tu bilo materijala :D
А ја, шта би за мене билооо???
pa to ti kazem,a nadam se da ce Zokile da pojede svoja mala muda od muke sto ga tako inteligentno spustamo hahahahahahaah
хахахха ајде, ко ће да прави?
шта чича ради?!!!!!!!!!!!!!! ааааааа?!!! што лажете народ?!
Pravim ja kad me odbanuju,samo za Zokilea...Strpite se malo
Неее Чича не плаши се нећу да укаљам твоју геј историју, ево људи не мува ме Чича :))))))))))))))))
E,Mici...banovace nam te zbog primera u definiciji hahaha
То то, само га трси Ипче :)))
Navali narode http://vukajlija.com/forum/teme/10043
ко је реко да је чича геј?!!?!?!?1аааааааааааааа?! што лажеш народ!
Чича је дјевица!!!!
cica, jel tamo da te drukam, a? :P
лемајићко...лемајићко...
шта си то рекла срам да те буде....
гдје да ми дрк*ш?!....једино код тебе у стану ...оно..не знам ;)))...може и у неком јавном вц-у ;)))
Hahahaha aj narode pozdrav iz ćelije,legionar ide na počinak.