Спе®мерска екипа 3

1. ево радио...одрадио...дошао кући...шта ти кењаш за вечерас Данк? па ко ће дође на крају...нико...ја и лемаја?

где си мици татино...:))

гдеј си енергијо..шта ТИ радиш...:))

2. Ајде Енерџи, прикључи се, што каже ова мушкадија женских руку њима никад доста ;))

3. Јао тата не питај нисам планирала да се залудим овде, треба д' учим ;)
    ал сад кад и и ти ту, ма нек иде живот :)

4. Јавио,не могу,јбг вечерас имам обавеза,али рекох да ме планирате у недељу,опуштено...

5. а шта учиш...да ти препричам овако преко нета...

6. Javio, ti si svoje "izučio"!

7. predrazinjo
    pre 10 sati

Takav utisak dobija na težini jedino ako čovek to potvrdi kad me i stvarno upozna... do tad nek' bude da je ovo samo jedan tvoj virtuelni utisak :)))
    Ali hvala u svakom slučaju, drago mi je da tako misliš :)

evo ja potvrdjujem! :)))))))))))))))))))))))))))

8. које моје мушкатлице?...моје клинце...:)) нисам, видиш да татина мици мора да учи...па мислим ако јој препричам биће јој лакше...

9. Тата, математика сунце јој калајсано, само ако извушем 2 из матиша, просек ми је 4.60....:))))

Лемајооо етооо ја сам лепо реклаааа ;)))))

10. Javio, htela sam da te "zaštitim" od ponavljanja gradiva koje si davno izučio!

Na mlađima svet ostaje! ;))

11. а волим ја то мушкатлице...буразер ме сваки дан зове да објашњавам његовој ћери матиш...то сам увек знао...:))

12. Olično, sad imam čoveka za matematiku! :))
    Ja iz generacije u generaciju pišem teme iz srpskog! :))
    I volim to! :)))

13. Ма ћути е знате да мени предаје матиш жена Предрага Спасића бившег фудбалера. Ако нисте знали шта је са њим ето живи у КГ-у :)

14. Спасић највећи промашај Реала икада...кази татино шта радиш из матиша...:))

15. Спале ЦАР! иако је играо за партизан

16. Полиноми неки курчеви са 500 непознатих, и системи једначина.

Да додам само да нисам баш ретрос, језике рецимо растурам али матиш теше нешто.

17. ма то ти просто бре мици...:)) ја реко неки интеграли, диференцијали...овде набубаш правила и боле те...

18. Ма ја сам ти брза кад радим било шта вешано за учење код мене или укапирам из прве или јок. Трудим се али за ову област на толико глупим стварима грешим све због брзине која ме прави мање прецизном. Нећу више да вас давим са овом глупостима ајде да прећемо на нешто интересантно рецимо....СПЕЕЕЕЕЕРРРРРРРРРРРРРРРМММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММ

19. такооо је татинооо

спппеееррррммммммммм

20. Е за Данкана порука мрзи ме да куцам пвт, јесте брате Данкане јесте, то сам и ја рекла греота жива......

Е тата имам нешто за тебе....сперрррррммммммм
    е ајде сад ми објасни шта је било оно са Чичом, зајебанција или?