Спе®мерска екипа 3

1. ееееее Чича је одрадио посао за данас :)...контачнооо слободанннннннннн!!!!!!! :)))))

јаве професоре мици је јуче рекла да јој не смета твоје сортирање по годинама..па ако не смета њој, онда да не крећем у ингонирсање...испадох само витез који брани дамицу од злог сортирања ;)...опет вам се професоре обраћам ;) хахаххаха...

2. О Боже ме сачувај и саклони од ових овде лудака посебно ове девичице овде Чилета нашег....сперммммммм за тебе дукатлијоо стари :)))

3. немам појма...ја стварно мислим оно што сам написао...мици ти си за мене дете...моја ћера има 14 година...мислим да можемо и овако да се зезамо без неких сексуалних алузија..ја сам нека старија генерација и малко сам другачије васпитавам...он је рекао да неће прича смоном...да ли је озбиљан или не не знам...то мораш њега да питаш..ако је то разлог да не прича са мном онда је то океј...он тврди, колико сам ја разумео да је то лажни морал, а ја мислим да није...ја се не би на тај начин зезао с тобом ни на улици...да имаш 20 година океј...не знам шта бих више рекао...само знам да ја њега ценим што се види по овој ћирилици ако ни по чему више...

4. хвала Чича друже мој...сад овај пост горе нећу бришем...:))

5. Јавио, ја сам последња особа на овом свету због које неко треба да се препире и да престане да прича. Ја то не волим и не трпим. Као што рекох ја те разумем, ок је што си одлучио да заузмеш такав став, кул. Ја сам свесна да си старији и као што рекох наш однос овде без сексуалних алузија је за мене супер. Е али зато са другимаааааа јаооо има Чича да те раздевичим па макар цркла! :))))))))))))))))

6. Паде дефлорација Чичиног дуката!

7. татинооооо?..па какве су то речи...оно лепше звучи него да си рекла да ћеш да га разјеб....али татинооо???

8. професоре рекох да проговарам са вама ;)....јер је мици рекла да њој не смета...а било ми је безвезе да дјевојку оставим саму против сортитања по годинама...и ја сам млад, додуше нешто мало и више старији од мици, а опет не гледам ништа по годинама...ех да знате причу од некидан професоре, би бисте ме давили сада :)))...
    а лажни морал није...при том сам мислио на друштвени морал кога не подносим никако...а безвезе ми је било јер знам како се мици осјећала када си је назвао дјететом и да нећеш више да имаш такве алузије...па мени се то десило икс пута...ето некидан човјек један (мало јачи што би се рекло)...понуди ми посао правника јер конта да сам завршио право и да сма у том конту, а ја када сам му рекао да тек средњу имам, снебио се...ја људе никада не сортирам ни по годинама, ни као добре ни лоше...већ само ан оне који мени одговарају и они који ми не одговарају ;)....а ви ми јбга одговарате...

9. Ja skontala da ti mici stvarno ćerka! :P

10. ђеси данакнеееее :)...бре па ни да се јавиш...мајмуне....;)

11. Хахахахах тата па ти ниси у токууу знаш ли какви су све разговори плаи између меНе и Чиче јуче....углавном нисам дигла руке од девице нам драге овде и има да му скинем мрак кад тад...еј Чича размена са БЛ је ту негде година највишеее, држи се добро кад стигнем тамо! :)))

ХАХАХАХАХАХАХАХА Мушкатла идоминирала бре!

12. ее ја тек сад прочитах овај други и прије тога један...ни ја нећу ништа да бришем ;)

13. не може мене нико мици извести из свијета дјевице...такав сам рођен јбга ;)))

14. Ма има да изађеш ко бела лала :)))))))))))))))))

15. немој ко бела лала...таки је парангал под жаретом излазио ;)))....

16. ма немој, ајде онадааа........има да изађеш све трчећи (овом не можеш да нађеш фалинку) ;))))

Е људи пао ми ћале у кому кад је прочитао оно, видите да га нема ;)

17. могу једино да уђем све трчењи...излажење отом потом ;)))....

18. Хахахахах Чича, па мени треба медаља да се додели, мајке ми баш синоћ причам са Данканом која тебе натера на то, ненадјебива је, приближавам се статусу краљице, најбоље рибе која је скинула мрак чичи поред 50 жена које га јуре...јес батооо .)))

19. Širi, širi... Veseli peškiri! :)))

20. но но но...чича је биће које је тешко за освојити, а камоли одвући га у кревет ;)...пуно још треба да радиш да би дошла до те части ;)))

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.