Чича, ја сам вредна девојка, не брини за то ;)))
ооооо видјећемо мици ...видјећемо ;)))...само ако имаш смеђу боју косе долазиш у обзир...остале боје су заузете ;))) хахахаа
Само спемујете! Ех да се спемује само на овој теми било би супер!
Их боја косе смеђа очи тамно зелене :))) где ћеш лепше :)))
аууууууууууууу мици бре твоје зелене оке ће се одлично слагати са мојим плавим, и твоја коса са мојом :)))
вокаси кај да ти рекнем друже.....
Еј Чича али мени сви, али сви кад виде очи први пут кажу браон, ја онда увек кажем погледај поново и онда буде УУУ јебем ти па ово је зелено :))))))))))) А ти имаш плавееее аааа код мене плаве очи пола посла завршавају ;)
хехеххе....шта кажеш- свршаваш за пола сата ;)))....
ма мици нема шта још када ме видиш оваквог има се одма заљубиш ;)))
сада ако си упола ти као са аватарске слике...еее то је онда права ствар:))
Да сам вештица, јесам, види ми аватарну слику час после ћу д аје променим ово је смао на минут због тебе. ;)
ау...миции бреее ;)....можда се и упознамо ко ће знати :))))...комплименти... фин кармин и очии :)))))
Хахахаха хвала али ипак сам ја мамба црна, морао си ово да очекујеш :)))))
хехеххе....уф па ја обожавам да укроћујем црне мамбе ;)....свеиједна постане умилна маца када се заљуби у мене ;)))хехехе
Ијаааао Чича ипак си тин опасан један дечко, нећу ништа да кажем за коментар заводниче Бањалучки ;)))
хеххехе...нисам ја заводник никакав...то је професор јавио твој ћале ;)...ја само упозоравам на вријеме, знам шта се деси када дође до стани пани ;))
Добро, ''ниси'' заводник :))))
Чича, жао ми је што се растајемо сада, али школа чека :/ Куцкамо се вечерас а до тада, мисли на ме ;))))))))))
`ајде алохица мициии дјевојчице срећна ;)))...
спппеееррррмммммммммм
i tako.....
eto, i kosu sam oprala....
Sad mirises ko djul :)))
hahahahahah! pa sad... ja samo vodom perem kosu, nista samponi, nista sapuni! :P ;))))))
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
Чича, ја сам вредна девојка, не брини за то ;)))
ооооо видјећемо мици ...видјећемо ;)))...само ако имаш смеђу боју косе долазиш у обзир...остале боје су заузете ;))) хахахаа
Само спемујете! Ех да се спемује само на овој теми било би супер!
Их боја косе смеђа очи тамно зелене :))) где ћеш лепше :)))
аууууууууууууу мици бре твоје зелене оке ће се одлично слагати са мојим плавим, и твоја коса са мојом :)))
вокаси кај да ти рекнем друже.....
Еј Чича али мени сви, али сви кад виде очи први пут кажу браон, ја онда увек кажем погледај поново и онда буде УУУ јебем ти па ово је зелено :)))))))))))
А ти имаш плавееее аааа код мене плаве очи пола посла завршавају ;)
хехеххе....шта кажеш- свршаваш за пола сата ;)))....
ма мици нема шта још када ме видиш оваквог има се одма заљубиш ;)))
сада ако си упола ти као са аватарске слике...еее то је онда права ствар:))
Да сам вештица, јесам, види ми аватарну слику час после ћу д аје променим ово је смао на минут због тебе. ;)
ау...миции бреее ;)....можда се и упознамо ко ће знати :))))...комплименти... фин кармин и очии :)))))
Хахахаха хвала али ипак сам ја мамба црна, морао си ово да очекујеш :)))))
хехеххе....уф па ја обожавам да укроћујем црне мамбе ;)....свеиједна постане умилна маца када се заљуби у мене ;)))хехехе
Ијаааао Чича ипак си тин опасан један дечко, нећу ништа да кажем за коментар заводниче Бањалучки ;)))
хеххехе...нисам ја заводник никакав...то је професор јавио твој ћале ;)...ја само упозоравам на вријеме, знам шта се деси када дође до стани пани ;))
Добро, ''ниси'' заводник :))))
Чича, жао ми је што се растајемо сада, али школа чека :/
Куцкамо се вечерас а до тада, мисли на ме ;))))))))))
`ајде алохица мициии дјевојчице срећна ;)))...
спппеееррррмммммммммм
i tako.....
eto, i kosu sam oprala....
Sad mirises ko djul :)))
hahahahahah! pa sad... ja samo vodom perem kosu, nista samponi, nista sapuni! :P ;))))))