Спе®мерска екипа 3

1. Чича, ја сам вредна девојка, не брини за то ;)))

2. ооооо видјећемо мици ...видјећемо ;)))...само ако имаш смеђу боју косе долазиш у обзир...остале боје су заузете ;))) хахахаа

3. Само спемујете! Ех да се спемује само на овој теми било би супер!

4. Их боја косе смеђа очи тамно зелене :))) где ћеш лепше :)))

5. аууууууууууууу мици бре твоје зелене оке ће се одлично слагати са мојим плавим, и твоја коса са мојом :)))

вокаси кај да ти рекнем друже.....

6. Еј Чича али мени сви, али сви кад виде очи први пут кажу браон, ја онда увек кажем погледај поново и онда буде УУУ јебем ти па ово је зелено :)))))))))))
    А ти имаш плавееее аааа код мене плаве очи пола посла завршавају ;)

7. хехеххе....шта кажеш- свршаваш за пола сата ;)))....

ма мици нема шта још када ме видиш оваквог има се одма заљубиш ;)))

сада ако си упола ти као са аватарске слике...еее то је онда права ствар:))

8. Да сам вештица, јесам, види ми аватарну слику час после ћу д аје променим ово је смао на минут због тебе. ;)

9. ау...миции бреее ;)....можда се и упознамо ко ће знати :))))...комплименти... фин кармин и очии :)))))

10. Хахахаха хвала али ипак сам ја мамба црна, морао си ово да очекујеш :)))))

11. хехеххе....уф па ја обожавам да укроћујем црне мамбе ;)....свеиједна постане умилна маца када се заљуби у мене ;)))хехехе

12. Ијаааао Чича ипак си тин опасан један дечко, нећу ништа да кажем за коментар заводниче Бањалучки ;)))

13. хеххехе...нисам ја заводник никакав...то је професор јавио твој ћале ;)...ја само упозоравам на вријеме, знам шта се деси када дође до стани пани ;))

14. Добро, ''ниси'' заводник :))))

Чича, жао ми је што се растајемо сада, али школа чека :/
    Куцкамо се вечерас а до тада, мисли на ме ;))))))))))

15. `ајде алохица мициии дјевојчице срећна ;)))...

16. спппеееррррмммммммммм

17. eto, i kosu sam oprala....

18. Sad mirises ko djul :)))

19. hahahahahah! pa sad... ja samo vodom perem kosu, nista samponi, nista sapuni! :P ;))))))

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.