Спе®мерска екипа 3

1. Није Чича пвт него овде бре написали, а кад ти дође мој ћале (професор) има да се упознајеш са уживањем.

2. хахха...немам појма...нисам прочитао....слијепац шташ ;)

него мици,лијепа дјевојко чича пали...хај па се куцкамо вечерас или сутра ;)

алохца

3. Ћао морам и ја ускоро љубац :)

4. спппееерррммммммммм

5. Ооо тата, долазиш баш у време кад ја треба да одем :/

6. седи бре татино...мало...си научила матиш? ако ниси онда иди учи...мора се поправи та бандера

7. Ћути почела сам да их ређам ко да радим у Електрошумадији ;) Ма то остављам за сутра сад још мало идем да се спремам за лудовање вечерас, једва чекам :)))))

и отишла ћао :)

8. ајд ћао татино

9. дајте и мени неку улогууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу
    бар пекар да будем

10. не може БРЕ..кад кажеш колико имаш година онда ти одредимо улогу...како сад, на пример ми ти дамо да будеш тетка мицики а после испадне да може она теби да буде тетка...на пример...:))

мора да се зна....

11. ала то је пример :P

братанац ми је моје годиште, а тетка сам и некима који су старији од мене :D

Е, могу ли се за деф. користити слике са нета

12. па тај рад...:)) глупирам се као и обично...

можеш да окачиш које оћеш слике...

13. Да, знам, глупираш са циљем да останем без улоге

:))))))))))))))))))))

14. не, него са циљем да кажеш годиште...:))

15. дефинисаћу нешто, па ћеш видети, али можда :P

16. спппееерррммммм....

имал коге

17. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

18. ево и мене дошла да дефинишем нешто :))))

19. неприлагођена, јел твоја девојчица?

мици татино па гдеј си...:))

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.