Ћути почела сам да их ређам ко да радим у Електрошумадији ;) Ма то остављам за сутра сад још мало идем да се спремам за лудовање вечерас, једва чекам :)))))
не може БРЕ..кад кажеш колико имаш година онда ти одредимо улогу...како сад, на пример ми ти дамо да будеш тетка мицики а после испадне да може она теби да буде тетка...на пример...:))
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Није Чича пвт него овде бре написали, а кад ти дође мој ћале (професор) има да се упознајеш са уживањем.
хахха...немам појма...нисам прочитао....слијепац шташ ;)
него мици,лијепа дјевојко чича пали...хај па се куцкамо вечерас или сутра ;)
алохца
Ћао морам и ја ускоро љубац :)
спппееерррммммммммм
Ооо тата, долазиш баш у време кад ја треба да одем :/
седи бре татино...мало...си научила матиш? ако ниси онда иди учи...мора се поправи та бандера
Rodjeni,PVT...
Ћути почела сам да их ређам ко да радим у Електрошумадији ;) Ма то остављам за сутра сад још мало идем да се спремам за лудовање вечерас, једва чекам :)))))
и отишла ћао :)
ајд ћао татино
дајте и мени неку улогууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу
бар пекар да будем
не може БРЕ..кад кажеш колико имаш година онда ти одредимо улогу...како сад, на пример ми ти дамо да будеш тетка мицики а после испадне да може она теби да буде тетка...на пример...:))
мора да се зна....
ала то је пример :P
братанац ми је моје годиште, а тетка сам и некима који су старији од мене :D
Е, могу ли се за деф. користити слике са нета
па тај рад...:)) глупирам се као и обично...
можеш да окачиш које оћеш слике...
Да, знам, глупираш са циљем да останем без улоге
:))))))))))))))))))))
не, него са циљем да кажеш годиште...:))
дефинисаћу нешто, па ћеш видети, али можда :P
спппееерррммммм....
имал коге
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ево и мене дошла да дефинишем нешто :))))
неприлагођена, јел твоја девојчица?
мици татино па гдеј си...:))