Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
моја јееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее
честитамооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо
најлепше нешто на свету....од првог дана, од малог смотуљка од 3,4 кила..а и пре, док је још у стомаку па шутне, а мени лепо, осећа да сам ту па да ми се јави....и сваки дан све лепше и лепше..
о чему се ради људи?
ништа татино...присећам се кад си била још у мамином стомаку...разнежио се нешто...:)
хаххаха...алохца...спеРмери ;)
хвалааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
знам, тако је :D
Море, не хватај на емције, остани деран ;)
Људи ја одох у провод а ви наставите са спермоооомммм :))) :*
мици, узивај, лепо се проведиииииииииииииииииииииииииииииииииииииии
гдеј си ЧИЧА...:))
ссссппппееееррррррмммммммммммммммммммммммммм
еххехех...шта ћеш у проводу?! ;) провод био јуче...ко се још суботом проводи...мон дју ;)...
Чичаааааааааааааа, нисам капирала да имаш мало година, али пошто видим са се и ти бориш за једнакост годишта, као и ја, нећу повући ништа што сам рекла :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
хеххе....ево ме професоре ;)....
неприлагођена, зависи како посматраш то "мало година" ;)...
а слободно повуциииииииииииии :)))))
посматрано номинално, а не реално. Реално си и старији, али номинално си, колико сам могла да закључим млађи.
не капирам ;)))
ххахаххаха...ни номинално ни реално , нит старији нит млађи...немате ви, укратко, појма ко је чича ;)...
па реко повуци то што си рекла ;)....
pu za mene!!!! samo da se javim izmedju kafa sa drugaricama!!!!
пооооооооооооозззззззззззззззззз Лемајаааааааааааааааааааа
ок, Чича, aли више не знам ни шта сам рекла :P
хеххехе...
па ако ти не знаш неће нико знати ;)
иначе ево да мало разгалим емоције....пјесма за престанак сатанизације и бомбардовања наше републике од дјечијег хора из БЛ- "Врапчића"...мени посебно драга :)... пустио сам сузу на ово...дуго, дуго,дуго нисам чуо ову пјесму...
http://www.youtube.com/watch?v=4GbFpKRck_0
где сте бре спермашииииии
гледате ревовизују...пу, пу...
виш, иначе ревати се је драти се...можда није случајно...
недао драги Бог, професоре...
не гледам то од кад сам постала дете