Спе®мерска екипа 3

1. моја јееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

2. честитамооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо

најлепше нешто на свету....од првог дана, од малог смотуљка од 3,4 кила..а и пре, док је још у стомаку па шутне, а мени лепо, осећа да сам ту па да ми се јави....и сваки дан све лепше и лепше..

3. о чему се ради људи?

4. ништа татино...присећам се кад си била још у мамином стомаку...разнежио се нешто...:)

5. хаххаха...алохца...спеРмери ;)

6. хвалааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

знам, тако је :D

Море, не хватај на емције, остани деран ;)

7. Људи ја одох у провод а ви наставите са спермоооомммм :))) :*

8. мици, узивај, лепо се проведиииииииииииииииииииииииииииииииииииииии

9. гдеј си ЧИЧА...:))

ссссппппееееррррррмммммммммммммммммммммммммм

10. еххехех...шта ћеш у проводу?! ;) провод био јуче...ко се још суботом проводи...мон дју ;)...

11. Чичаааааааааааааа, нисам капирала да имаш мало година, али пошто видим са се и ти бориш за једнакост годишта, као и ја, нећу повући ништа што сам рекла :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

12. хеххе....ево ме професоре ;)....

неприлагођена, зависи како посматраш то "мало година" ;)...

а слободно повуциииииииииииии :)))))

13. посматрано номинално, а не реално. Реално си и старији, али номинално си, колико сам могла да закључим млађи.

не капирам ;)))

14. ххахаххаха...ни номинално ни реално , нит старији нит млађи...немате ви, укратко, појма ко је чича ;)...

па реко повуци то што си рекла ;)....

15. pu za mene!!!! samo da se javim izmedju kafa sa drugaricama!!!!

16. пооооооооооооозззззззззззззззззз Лемајаааааааааааааааааааа

ок, Чича, aли више не знам ни шта сам рекла :P

17. хеххехе...

па ако ти не знаш неће нико знати ;)

иначе ево да мало разгалим емоције....пјесма за престанак сатанизације и бомбардовања наше републике од дјечијег хора из БЛ- "Врапчића"...мени посебно драга :)... пустио сам сузу на ово...дуго, дуго,дуго нисам чуо ову пјесму...

http://www.youtube.com/watch?v=4GbFpKRck_0

18. где сте бре спермашииииии

гледате ревовизују...пу, пу...

виш, иначе ревати се је драти се...можда није случајно...

19. недао драги Бог, професоре...

20. не гледам то од кад сам постала дете

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.