Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
тај рад ...Данеее :)))....није неки посебно велики добитак али већ га у понедјељак има сав да стучем у пићууу :)))
Pa,taj fazon,brate...ja stukao vec 3% mog dobitka na alkohol i rostilj veceras...mozes misliti koliki je dobitak :))))
хаххаххахаах....неко се опарајисаоооо :)...`ај када си толики лаф, да частиш брата са Вукајлије једним летом до Африке сад за СП ;):...када се већ има да частишш :) хаххахаха
Данк значи чекаш ме још за оних 200 јура...:))
Znaci sa ovih 400 cekam Javia kolko oce :))) a Cici ne dam pare,osim ako nece da navija za Engleze tamo hahaha
хаххахахах...има брате да се бијем за Енглезе и уз њих ако хоћеш...само ти мене почастиш летом ;)....и ништа више...`ајде буди цар, почасти брата ;)
Ma,nema sanse...krvav je ovo leba sto ja zaradjujem....
јеб га ја више не идем у ту поштену кућу звану кладионица...али волем кад им неко узе паре...само чујем из суседне собе џермани, џермани...:))
дукатлијооооооооооо...стипсоооо...не даш пареееее....;)
JEDINO LENA IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
A ti Cica,ako si verovao u brata sto nisi stavio vise od 20 maraka :)))))
идемооооооооо
лена
лена
ленааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
вјеровао сма ја....и испунио си очекивања ;)....али одкуд ти знаш колико сма ја ставио ;)? хехехехеххе
иначе дукатлијооо!!!!!!!!!!!!!
dukatlijo,znam ja sve :))))
хаххахха...кладионичарски дукатлијоо....још ми реци да имаш увид на уплате из Крајине?! ;)))
Imam,ali ne pricam o tome jer je rizik...inace izvali avatar hahahaha
LENAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
хаххахаха...е сада си прави дукатлија ;)....сада знам од кога "дојаве" да узимам ;)
аватар сам одмах чим си га ставио проконтао ;)
idem da slusam LENUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
честттитамммооооооо
дукатлијооооооо
дддууукаааааат ти се позлатиоооооооооо...)))