Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ревовизија-Евровизија....можда буде нешто......
сссссссссссссссссссссссспппппппппппппппппппппппппееееееееееееееееерррррррррррррррррррммммммммммммммммммм
жжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжцццццццццццццццццццццццццццццццццц
ддддддддддддддррррррррррррррррррррррррррссссссссссфффффххххцухјјз7туздекћ
волим све што воле конобари....младе гошђе, алкохол и паре....
досадно па лупам глупостииииииииииии
код мене у кући демократија, сви гледу евровизију, осим ја...мада кад боље размислим то му ипак дође матријахат...
ооо мон дју....колико мало спеРмааа....
сссссппеерррмммм...........где сте бре...да субота....
ДАНАС СМО У ИЗЛАСКУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
данас само дуактлије излазеееееееееее ;)))))))))))
тттаааккккоооооо јееееееееееееееееееееееееееееее
праве фаце су нарољане у уторак навече...викенд им не треба ;)...јел тако професоре?
ноормално...и у среду поподне...ваљда била среда...био колеги рођендан а нисмо имали посла.. много...а баште по граду пуне...од Јужног Булевара до Масарикове и Народног фронта ваљда смо у сваку ушли....поред које смо прошли...
а почели са кафом...:))
поштујем професоре....боемство се не стиче одласком у дискотеке и суботњим изласцима, но само упорним радооом :)))
хахха....почели са кафон, наставили са пелином, залијевали виљом, озглајбзали румом, допили са вином, испрали пивом а завршили са штоком ;)...јел тај рад?
прикључила бих се, али не могу да читам те обимне постове еееееееее
ееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее
жао ми је гђице неприлагођена ако вас не интересирају наши дубокоумнобоемскиуписи ;)
ови су Чича свашта пили...ја само пелин..:)) кажу женско пиће али волим...
неприлагођена пиши ти, ми ће читамо и одговарамо...само да је жеМска рука за
ССССПППЕЕЕРРРРМММММММММММММММММММММММММмм
ко зна зашто је то добро
дошла ми ћеркица...ова најмлађа у крило...да гледамо цртани на јутјубу...ајд касније сам ту...:))
хајде јаве :)...имаш најљепши задатак у рукама ;)...ћерци уљепшати дан....чујемо се...
LENAAAAAAAAAA NEMACKAAAAAAAAAAAAAAAAA PAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
:)....респект Данееееееееееее ;))))
a ko me jedini ispratio???Moj brat Cilager,toooo majstoreeeeeeeee