Спе®мерска екипа 3

1. да одеш горе оно питања - одговор што си постовала оне одговоре на Зокијеве коментаре и да их обришеш.
    Љуби те тата, хвала ти за то све, али обриши то, тако је најбоље.Отишла расправа у неком току који нема поенту осим сујете нечије...ајд много ћеш ми учинити...

2. Важи, али не капирам је л' се љутиш сад или шта, пошто сам ја само покушавала да искажем своје мишљење.

3. мици, мици, мици, где тата на тебе да се љути срећо татина...не бре него не вреди објашљавати...џабе се трудиш...веруј ми овако је најбоље..ајд пустим ти пвт

ХВАЛА ТИ ПУНО...за екскурзију нема да бринеш...шаље тата лову..:))))

4. Јао бре тата пресекла сам се начисто да си се намусио :)))

1230 динџи, немо' да заборавиш :)

5. важи бре татино, немој да бринеш...:))

6. Dobro veče, da se tako duhovito izrazim :))

7. Хахахах предражињо, дошо и ти да спермаш а? :)))

е татице имаш пвт :)

8. добро вече...где си предразе јел си се нарадио, или сисе нарадио..:))

9. Uh, javio, kako sam izblejao celo popodne u Košutnjaku, nemaš pojma... danas bila neka frka na poslu, pa mi selo k'o dupe na nošu :))

Mici, jebeš taj život bez speRma, da ne kažem sperme :))

10. Па кад Предражињо каже, онда нема шта да се додаје :))

11. de si snoop dog! :))))))

12. спеееееерррррмммммм..извини татино...ружне речи, неваљао тата...:))

13. Ма жмурим ја тата кад видим то, као и ти кад видиш моје :)

14. знаш ме, знам те, знамо се...:))

15. коме ти то лемајић?

16. к'о свој длан ;)

Е дааа, поздравио вас све, овако ђутуре, Данкан :)))))

17. а шта предражињу?....:))))

18. E ćao Šarliz Teron :))))

Pisah defku, pa vas nisam pratio... mislim sad jesam već :)

19. pa pitas me kome ja to, a ja kazem "predrazinju" :))))

sha ima ovde? sha se desava? vidim neke ekskurzije... ja da sam na tvom mestu, javio, ja je ne bih putsala... jel znas bre sta ta deca rade na tim ekskurzijama!!???

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.