Спе®мерска екипа 3

1. Nije to ekskurzija, to je sekskurzija :)))

2. Алоо Лемајоо, немој овом мом ћалету причати свашта...:)))

3. ја у моју Мици имам максимално поверење..не што је моја, и што сам ја то лепо васпитао, него је то једно златно дете,...:))

4. Кхм, кхм...тата је све објаснио :))))

5. mici, majka sam, brinem.... :D javio, opste je poznato da su ocevi mnogo naivni kada su cerke u pitanju. a majke tacno znaju sta su i same radile u tim godinama! :P msm, to sto kaze djape :D

6. а и мама јој купи оне контрацепционе пилуле, против главобоље и после мене не боли глава...

7. Мама, тата, да ли ја наслућујем неповерење? Ајде од маме и некако, али ти татааа...ијуу :))))

8. Џаба те они ту нешто снабдевају сад, увек се нађе нека будала :)))

9. ma ne beri brigu, to su zenske stvari, to cemo mici i ja u cetiri oka! :D

snoop dog, zapljunula sam se na defci! :D

10. А сада следи мамино предавање које ће потрајати, видимо се за пар сати људи (ако будем имала среће) :))))

11. одох људи..дођем за сат, сат и по...ћаос...

12. Тата, чекам те да натавимо са спермањем ;)

13. Добра си, лемајићка, добра (мислим за коментар) :)))
    Мици, пусти ти родитеље, они увек даве нешто... дођи ти код чика Придржиња да ти оне објасни те ствари :)))

14. aj javio, kasnije...

ma nemas frke mici, nece predavanje dugo, ja sam jedna od onih iskuliranih keva, jos cu i neke poteze da te naucim! :D ;))))))

15. Опала, кева ми је кул јебем ти :))))

Придржињо, не бих да ти придржавам ја сам више за неку праксу :))))

16. хвала натаљшењка за залагање
    за мене :))))

17. Ма придржи слободно, само немој далеко, ту по дворишту :)))

18. Чичааааааа душа мојаа, одбрани ме од овог Придржиње овде ако Бога знаш!

Добро нам ти дошо :))))))

19. nema na cemu cica! a i mici se zabrinula, pa reko daj se umesam, da mi dete ne zaplace :D

20. Оле, оле, оле, Чича мајсторе, Чича мајсторе, оле, оле, оле :)
    Але, але, ооо, добродошао, добродошао, але, але, оооо!!!

:-)))))

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.